Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu a izbucnit din nou în timpul unui interviu! "Am spus-o şi în engleză, o spun şi în română. Asemenea hoţie n-am mai trăit de la Campionatul European"

Cristina Neagu a izbucnit din nou în timpul unui interviu! "Am spus-o şi în engleză, o spun şi în română. Asemenea hoţie n-am mai trăit de la Campionatul European"

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a avut o nouă dispută referitoare la arbitraj, de această dată după eliminarea lui CSM Bucureşti din Liga Campionilor, în urma meciului cu Esbjerg.

Cristina Neagu, revoltată pentru ce s-a întâmplat în Sala Polivalentă: "Cu sistemul nu poţi să te lupţi"

Vicecampioana CSM Bucureşti a ratat duminică, pe teren propriu, calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 33-31 (16-18), şi în returul sferturilor de finală.

La final, jucătoarele lui Adi Vasile s-au arătat revoltate de deciziile luate de arbitrii meciului, spaniolii Javier Alvarez Mata şi Yon Bustamante Lopez.

Cristina Neagu a condamnat atât eliminarea lui Arntzen, cât şi cartonaşul roşu primit de Crina Pintea. 

"Nu vorbesc doar despre faza aia (n.r. - cartonaşul roşu la Arntzen). Sigur, a fost primul cartonaş roşu, apoi Crina Pintea primeşte şi ea eliminare, al doilea roşu. De la începutul meciului au arbitrat într-o singură direcţie şi în mod special în repriza a doua. Am demonstrat că am jucat bine, mai ales în repriza a doua, când ne-am desprins şi efectiv au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate. În atacul nostru nu s-a dat nicio eliminare, rar s-au dat, n-am primit faulturi. În partea cealaltă fiecare minge s-a întors la Esbjerg şi totul s-a încunuat cu cele două cartonaşe roşii.

Cred eu că cel puţin la Arntzen... Să stai cu braţele sus şi să-i oferi jucătoarei şansa să arunce şi să primeşti cartonaş roşu pentru asemenea fază, unei jucătoare foarte importante pentru noi... E clar, s-a arbitrat într-o singură direcţie, se vede ce s-a vrut de la început ca această echipă din Danemarca să meargă în Final Four. 

Lumea poate spune ce vrea, că suntem români, că vorbim despre arbitraj... Nu mă interesează. Asta s-a simţit, asta s-a văzut. Vreau să le mulţumesc celor 5.000 de oameni, au făcut o atmosferă senzaţională, datorită lor am putut întoarce, pentru că i-am simţit, dar cu sistemul nu poţi să te lupţi. 

În meciul tur am trăit aceeaşi situaţie, n-am primit nici măcar fault de joc. Acum, la fel. Nu ştiu... Asta e hoţie pe faţă şi repet! Am spus-o şi în engleză, o spun şi în română. Asemenea hoţie n-am mai trăit de la Campionatul European, când am pierdut meciul cu Muntenegru. Azi trăim această hoţie pe teren propriu, în faţa a 5.000 de oameni care au venit să ne susţină. Am luptat, am demonstrat că suntem echipă de Final Four, dar şapte contra nouă e imposibil să joci. E greu să lupţi contra sistemului", a spus Cristina Neagu, la finalul returului cu Esbjerg. 

CSM Bucureşti, eliminată în sferturile Ligii Campionilor de Team Esbjerg şi ratează Turneul Final Four 

Principalele marcatoare ale partidei, care s-a jucat cu Sala Polivalentă plină, au fost Omoregie 8 goluri, Neagu 6, Dembele 6, pentru CSM, respectiv Breistol 7, pentru Team Esbjerg.

În tur, danezele au câştigat cu scorul de 32-28 (17-13), iar cu succesul din retur se califică la Turneul Final Four.

Turneul Final Four din 2023 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie, cu participarea echipelor Vipers, deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, FTC Budapesta şi Team Esbjerg.

Vipers a eliminat în sferturi campioana României, Rapid Bucureşti (31-25, 40-31), Gyor a trecut de Odense (29-27, 37-28), FTC Budapesta a eliminat Metz Handball (26-32 şi 33-26), iar Team Esbjerg pe CSM Bucureşti (32-28, 33-31).

Pentru CSM Bucureşti a fost prima înfrângere a sezonului pe teren propriu în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresticsm bucuresti esbjergcsm bucuresti liga campionilor 

viewscnt
Articole similare