Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croatul Ivan Pesici a efectuat vizita medicală şi a semnat până în 2020 cu Dinamo! Avem tot lotul pe care se bazează Vasile Miriuţă

Croatul Ivan Pesici a efectuat vizita medicală şi a semnat până în 2020 cu Dinamo! Avem tot lotul pe care se bazează Vasile Miriuţă

Dinamo București

Comentarii

Jucătorul croat Ivan Pesici, în vârstă de 25 de ani, a efectuat, miercuri dimineaţa, vizita medicală alături de lotul FC Dinamo şi a semnat un contract valabil până în 30 iunie 2020.

Jucătorul care evoluează pe postul de extremă stângă a jucat ultima oară pentru echipa croată Hajduk Split. Un alt jucător venit în această iarnă la Dinamo este spaniolul Aitor Monroy, care a spus că a ales echipa bucureşteană datorită faptului că este pregătită de Vasile Miriuţă, cu care a lucrat la CFR Cluj.

"Am făcut antrenamente cu altă echipă în Spania şi sunt pregătit. Am ales Dinamo pentru că e un club mare, de asta am venit. A contat şi faptul că antrenor e Miriuţă şi îl cunosc bine. Nu a fost singura ofertă pe care am avut-o, au fost şi din Israel, dar cred că am ales bine. Pentru mine a fost un antrenor bun, am avut o relaţie bună şi cred că voi avea o perioadă bună aici. Am jucat foarte multe meciuri aici şi cunosc fotbalul de aici, am fost la CFR, un club mare de aici. A fost bine cât timp am jucat aici. Voi vedea în următoarele zile detalile despre contract. Eu am venit aici să joc, important este să mă simt bine. Trebuie să gândim pozitiv, important este să fim uniţi şi să ajungem la obiectivul nostru”, a declarat Monroy.

La vizita medicală de la INMS au fost prezenţi următorii 24 de jucători, singurul absent nemotivat fiind Oliva: Nedelcearu, Olteanu, Dudea, Popescu, Popa, Şerban, Moldoveanu, Corbu, Gheorghe, Nemec, Romera, Katsikas, Nica, Hanca, Salomao, Monroy, Filip, Marici, Brănescu, Pesici, Bokila, Muţiu, Rivaldinho, Nascimento.

Afla mai multe despre: ivan pesicidinamovizita medicalainmstransfercontrol 

viewscnt
Articole similare