Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu Guardiola nu te joci! Superstarul lui City l-a enervat pe catalan şi este OUT de la campioana Europei

Cu Guardiola nu te joci! Superstarul lui City l-a enervat pe catalan şi este OUT de la campioana Europei

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola nu se mai bazează pe serviciile lui Kalvin Phillips.

L-a enervat pe Pep Guardiola şi este OUT de la Manchester City

Mijlocaşul defensiv a fost transferat de la Leeds în 2022 pentru 49 de milioane de euro, dar nu a reuşit să-l convingă în niciun moment pe Guardiola. Ba mai mult, englezul a fost aspru criticat de antrenorul catalan pentru kilogramele în plus.

Astfel, în iarnă a fost împrumutat la West Ham, dar „cetăţenii” sunt decişi să-l vândă definitiv la finalul sezonului, Pep Guardiola fiind decis să nu se mai bazeze pe el.

„Planul lui Manchester City este de a-l ceda pe mijlocaş definitiv în vară, iar speranţa este să primească o propunere bună. Sunt deschişi la oferte. S-a vorbit despre suma de 35 de milioane de euro, dar pot să vă spun că încă nu i s-a fixat un preţ.

Încă e prea devreme pentru a vorbi de cluburi interesate, dar cu siguranţă cei de la Manchester City vor fi deschişi la discuţii", a spus jurnalistul italian Fabrizio Romano, citat de presa britanică. 

  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Phillips, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt 

Criticat de Roy Keane, Haaland e apărat de Guardiola: "E cel mai bun atacant din lume"

Pep Guardiola i-a luat apărarea atacantului său, Erling Haaland, criticat de fostul căpitan al lui Manchester United, Roy Keane, după remiza de duminică, 0-0, cu Arsenal.

"Nu sunt de acord cu el (n.r. Roy Keane), absolut deloc. Este cel mai bun atacant din lume şi ne-a ajutat să câştigăm tripla în sezonul trecut, iar motivul pentru care nu ne creăm multe ocazii nu este Erling.

Am făcut un meci excepţional împotriva lui Arsenal. Pentru calitatea şi diferitele abilităţi pe care le avem, Haaland este excepţional", a spus managerul spaniol.

"Jocul lui, în general, este slab, şi nu doar în jocul cu Arsenal. Cred că trebuie să progreseze, este la fel ca un jucător de liga a patra", a spus Keane la Sky Sports după meciul dintre City şi Arsenal.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citykalvin phillips 

viewscnt
Articole similare