Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cum te-a cucerit Ianis?". Răspunsul Elenei Tănase n-a lăsat loc de alte comentarii: "Uitaţi-vă puţin la el" | FOTO

"Cum te-a cucerit Ianis?". Răspunsul Elenei Tănase n-a lăsat loc de alte comentarii: "Uitaţi-vă puţin la el" | FOTOgalerie foto

Special

Comentarii

Elena Tănase şi Ianis Hagi au sărbătorit cununia civilă chiar în ziua de Crăciun. Pe 25 decembrie, evenimentul special din viaţa celor doi a avut loc într-un club din Bucureşti, iar cei doi au vorbit în faţa reporterilor despre sentimentele din aceste momente.

"Uitaţi-vă puţin la el". Elena Tănase, întrebată cum a fost cucerită de Ianis Hagi

Orange Sport a prezentat imagini în exclusivitate de la cununia civilă dintre Elena Tănase şi Ianis Hagi. După ce şi-au celebrat logodna, iar Gică Hagi a fost surprins când şi-a dat acordul pentru ca fiul său să se însoare, acum cei doi tineri au făcut pasul următor. 

Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, cununia civilă a fost sărbătorită într-un club din nordul Bucureştiului, iar cei doi parteneri au oferit declaraţii de la faţa locului. 

"(n.r. - Ce te-a cucerit la el?) Uitaţi-vă puţin la el (n.r. - îl priveşte admirativ). 

Sunt foarte emoţionată, foarte bucuroasă că am ajuns în acest moment foarte important alături de jumătatea mea şi sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă", a declarat Elena Tănase. 

Ianis Hagi: "E ceva ce mi-am dorit de mic copil, adică să-mi găsesc jumătatea"

Încântat despre evenimentul special din viaţa sa a fost şi Ianis Hagi

"Trebuie să vă mulţumim că aţi venit în ziua de Crăciun. Mulţumim! Suntem fericiţi, bucuroşi, am ajuns de Crăciun să facem cununia civilă, un moment unic pentru ambele familii. Au fost aproape de noi, ne-au susţinut din prima zi, le mulţumim şi lor! 

Suntem foarte bucuroşi după cum vedeţi pe feţele noastre. Da, este un an pe care-l voi ţine minte mereu, un an în care mi-am revenit după accidentarea de un an, un an de zile de chin, apoi au venit momentele frumoase. 

Calificarea cu naţionala, dar cununia civilă e unică. E ceva ce mi-am dorit de mic copil, adică să-mi găsesc jumătatea. Am două familii care ne susţin necondiţionat, ne iubim, ne respectăm, ne apreciem, un an minunat", a spus fotbalistul lui Alaves, revenit în ţară cu ocazia sărbătorilor şi cununiei. 

Galerie foto de la cununia civilă dintre Elena Tănase şi Ianis Hagi

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagielena tanasecununie civila ianis hagiianis hagi elena tanase casatorie 

viewscnt
Articole similare