Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum te descurci cu greutatea numelui?”. Ianis Hagi i-a lămurit pe spanioli

”Cum te descurci cu greutatea numelui?”. Ianis Hagi i-a lămurit pe spanioli
Comentarii

Ianis Hagi nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, primind foarte puţine minute din partea antrenorului Luis Garcia.

Ianis Hagi (25 de ani) traversează o perioadă dificilă: nu a reuşit să se impună ca titular la Alaves şi riscă să rateze EURO 2024.

Recent, HagiJ Jr, a acordat un amplu interviu pentru Marca, unde a vorbit şi despre greutatea numelui pe care tatăl său, Gică Hagi.

”(n.r. Acum ai multă experienţă, dar cum te descurci cu greutatea numelui Hagi?)Pentru mine, este o motivaţie în viaţa mea de zi cu zi. Este ambiţia mea să mă descopăr ca fotbalist şi este ceea ce mă împinge la limită. Mă trezesc în fiecare dimineaţă ştiind că aşteptările sunt mari.

Ori încerci să te obişnuieşti şi să profiţi de ea, ori... va apăsa foarte tare pe umerii tăi. Am învăţat de la o vârstă fragedă să folosesc asta în avantajul meu şi este ceva care mă motivează zi de zis să fiu mai bun ca fotbalist şi ca om.

(n.r. Te-a ajutat faptul că joci în străinătate să scapi de această presiune?) Nu, nu chiar, pentru că este un nume de familie cunoscut nu doar în România, ci în toată lumea, aşa că oamenii aşteaptă multe de la tine indiferent de locul în care te afli”, a spus Ianis Hagi, conform sursei citate. 

  • 2,5 milioane de euro valorează Hagi jr. pe transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagigică haginaţională româniei 

viewscnt
Articole similare