Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede MM Stoica lupta pentru ultimele două locuri de play-off: ”Pe ele nu le văd acolo!” Ce spune despre Dinamo | EXCLUSIV

Cum vede MM Stoica lupta pentru ultimele două locuri de play-off: ”Pe ele nu le văd acolo!” Ce spune despre Dinamo | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a analizat lupta pentru calificarea în play-off-ul Superligii, cu o etapă rămasă de disputat.

Oficialul celor de la FCSB este sigur că Dinamo nu se va clasa pe ultimele două locuri ale clasamentului, care vor duce direct în Liga 2, deoarece practică un fotbal foarte bun în ultimele runde.

De asemenea, o altă echipă ce părea condamnată, FC Botoşani, îşi va juca şi ea şansele, deoarece campionatul ”s-a strâns”.

Mihai Stoica: ”Le văd în play-off pe Farul şi U Cluj/Sepsi”

În acelaşi timp, MM Stoica crede că, la finalul sezonului regulat, Farul Constanţa va ocupa locul 5, în timp ce locul 6, ultimul care duce în play-off, se va decide între Universitatea Cluj şi Sepsi.

În etapa a 30-a, Universitatea Cluj va juca pe terenul celor de la FC Voluntari, în timp ce Sepsi va juca pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti.

  • Hermannstadt va juca pe terenul celor de la CFR Cluj, în timp ce UTA va primi vizita celor de la Dinamo Bucureşti.

Pentru competiţie e formidabil că sunt atâtea rezultate de egalitatea. Plus că Dinamo şi FC Botoşani, care păreau retrogradare... Dinamo deja, la cum joacă, nu are cum să retrogradeze direct. Nu poate să aibă constant ghinionul de la Iaşi.  Dinamo nu are cum să retrogradeze direct. 

Am pretenţia că pot să evaluez echipele în acest moment. Da, poate să scape şi de baraj.

Eu cred că pe locul 5, în play-off, va merge Farul, care nu are cum să nu facă măcar un egal la FC Botoşani.

Pentru locul 6, cred că favorită este U Cluj. Cred că va fi între U Cluj şi Sepsi. Nu le văd pe Hermannstadt şi UTA Arad”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaplay-off superligafarulbotosanihermannstadatuta arad 

viewscnt
Articole similare