Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nu va prelungi, va avea oferte de la mai mult de jumătate din prima ligă”. FCSB riscă să piardă gratis un jucător valoros | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă nu va prelungi, va avea oferte de la mai mult de jumătate din prima ligă”. FCSB riscă să piardă gratis un jucător valoros | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a mărit avansul în fruntea campionatului, dar finalul de sezon ar putea veni, pe lângă titlu, şi cu pierderea, gratis, a unui jucător extrem de important. Mihai Stoica a făcut anunţul cu privire la cel mai vechi fotbalist din lotul roş-albaştrilor.

FCSB se pregăteşte de un titlu aşteptat de aproape 10 ani. Ultima oară când formaţia roş-albastră a triumfat în România a fost în 2015, cu Costantin Gâlcă la cârmă.

Iar acum, visul unui nou titlu este extrem de aproape. După 28 de etape scurse din Superligă, FCSB este lider autoritar, cu un avans de 10 puncte faţă de următoarea clasată, rivala Rapid.

FCSB riscă să-l piardă gratis pe jucătorul care ”acoperă orice poziţie”: ”Îl vor mai mult de jumătate din echipele de prima ligă”

Iar în funcţie de deznodământul actualului sezon se va pune la cale şi strategia din vară pentru următoarea stagiune. Unul dintre subiectele care vor în prim-plan este şi cel al lui Ovidiu Popescu, cunoscut drept cel mai vechi jucător de la FCSB.

Ajuns la 30 de ani, vârstă împlinită la finalul lunii februarie, acesta a ajuns la formaţia bucureşteană în vara anului 2016, fiind cumpărat atuncui cu 200.000 de euro, de la Poli TImişoara.

Dar la finalul actualei stagiuni va rămâne liber de contract. Momentan, încă nu s-a ajuns la vreo negociere de prelungire a înţelegerii, astfel că există posibilitatea ca jucătorul să devină liber de contract în lunile ce urmează.

Totuşi, Mihai Stoica a precizat că Ovidiu Popescu este un jucător la mare căutare în Superligă şi este convins că acesta ar primi oferte de la multe echipe din campionat. Rămâne de văzut care va fi situaţia contractuală a jucătorului de la FCSB la momentul respectiv.

”Avem o bancă foarte atractivă. Nu ai cum să spui că nu ai. Între Şut, Lixandru şi Baba Alhassan, joacă doi, deci unul rămâne pe bancă. Ovidiu Popescu e un jucător care îţi acoperă orice poziţie.

Eu spun că dacă Ovidiu Popescu nu-şi va prelungi cu noi şi va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate (n.r. din echipele) din prima ligă. 

(n.r. Există posibilitatea să nu-şi prelungească?) Există orice posibilitate. Deocamdată nu există (n.r. negocieri). Ne interesează cum terminăm (n.r. sezonul) pentru că e important. 

Una e să iei după aproape 10 ani campionatul, alta e să te uiţi iar cum iau alţii. Nu ştim. E clar că nu s-a jucat nimic, deocamdată”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De când a ajuns la FCSB, Ovidiu Popescu a bifat 243 de meciuri şi a contribuit cu şase goluri şi 13 pase decisive.

În acest sezon, mijlocaşul a evoluat în 31 de partide în toate competiţiile, reuşind un gol şi un assist. 

  • Este cotat la 800.000 de euro.
  • A adunat două selecţii şi la naţionala României.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligamihai stoicaovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare