Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, aproape de demitere în Coreea de Sud! Când s-ar putea despărţi de Jeonbuk: "Tremură! Aceasta poate fi ghilotina"

Dan Petrescu, aproape de demitere în Coreea de Sud! Când s-ar putea despărţi de Jeonbuk: "Tremură! Aceasta poate fi ghilotina"

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul celor de la Jeonbuk, grupare de tradiţie în Coreea de Sud, este aproape să părăsească formaţia care a încheiat sezonul trecut pe poziţia a patra în clasamentul din play-off-ul campionatului sud-coreean.

Multiplu campion al României alături de CFR Cluj, Petrescu nu a dezamăgit la primul său sezon în Coreea de Sud. Tehnicianul român a reuşit să termine sezonul pe locul patru, în condiţiile în care a preluat echipa la mijlocul sezonului.

Speranţele fanilor pentru o clasare mai bună încep să dispară încă din primele etape. Jeonbuk a remizat în două partide şi a suferit un eşec, la începutul acestui campionat din Coreea de Sud.

În ultima etapă, Jeonbuk a suferit un eşec în deplasare, pe terenul celor de la Gimcheon Sangmu, o echipă nou-promovată. Unii dintre fanii celor de la Jeonbuk i-au cerut demisia tehnicianului român, anunţă publicaţia sud-coreeană, Oh My News. Dan Petrescu a vorbit despre eşecul dezamăgitor în compania celor de la Gimcheon Sangmu.

"Îmi prezint scuzele faţă de fanii care au plătit bani şi şi-au rupt din timpul lor pentru a veni până aici şi a urmări acest meci", a spus Dan Petrescu, după ce a fost criticat de suporterii sud-coreeni, potrivit Donga.

Dan Petrescu o poate părăsi pe Jeonbuk

Viitorul şi-ar putea afla soarta pe banca celor de la Jeonbuk după pauza pentru meciurile echipelor naţionale. În cazul în care Jeonbuk nu obţine un rezultat pozitiv în faţa campioanei sezonului trecut, Ulsan, Dan Petrescu ar putea părăsi-o pe Jeonbuk, conform presei din Coreea de Sud. Jeonbuk a suferit o înfrângere importantă împotriva celor de la Ulsan, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, scor 2-1, la general. În tur, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Sud-coreenii de la Oh My News au titrat: "Jeonbuk, într-o criză mai rea decât un coşmar, Petrescu tremură!", care au precizat că meciul cu Ulsan are putea fi o "ghilotină" pentru antrenorul Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukulsancoreea de sud 

viewscnt
Articole similare