Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman: ”Nu e frumos ce a făcut Miriuţă!” Ce l-a deranjat pe conducătorul Astrei

Dani Coman: ”Nu e frumos ce a făcut Miriuţă!” Ce l-a deranjat pe conducătorul Astrei

Superliga

Comentarii

Dani Coman spune că la Giurgiu s-a format un nou lot valoros, deşi în vară a plecat aproape toată echipa. Preşedintele Astrei crede că Alex Ioniţă este vârful acestei generaţii şi că acesta va deveni un jucător important şi pentru echipa naţională.

În vară, de la Astra au plecat aproape toţi jucătorii, în tentativa clubului de a reduce costurile. În locul lor au fost aduşi 18 jucători, plus un alt antrenor, pe Edi Iordănescu. În ciuda acestor schimbări radicale, Astra este pe loc de play-off şi este una dintre echipele bune ale campionatului. Victoria cu 2-0 în faţa FCSB-ului este o confirmare. Dani Coman este convinsă că Astra poate şi mai mult de atât:

”Demonstrăm că suntem capabili să formăm o nouă echipă bună la Giurgiu. Eu mereu am avut încredere în această echipaă. Împreună cu Edi şi cu colegii mei am făcut aceast lot, această echipă şi am încredere în ei. Sunt convins că la finalul acestui campionat ne vom bucura de succesele obţinute”, a declarat Dani Coman.

Preşedintele Astrei spune că cele mai mari aşteptări le are de la Alex Ioniţă, despre care crede că va ajunge un jucător important la naţională: ”Ma bucur foarte mult pentru Ioniţă (n.r că a marcat în poarta FCSB-ului), pentru ascensiunea pe care o are în momentul de faţă, e un jucător important pentru no, un jucător de calitate şi veţi vedea cu toţii că va fi şi un jucător important pentru echipa naţională a României”.

La meciul cu FCSB, Dani Coman s-a întâlnit cu mai mulţi jucători pe care i-a avut la Astra: ”N-a fost prima oară când am jucat împotriva lor. E frustrant, ce să zic? Nu-mi place să-i văd în tricourile altei echipe, dar am avut o strategie care ne-a ieşit până în momentul de faţă”.

Coman s-a amuzat când a comentat date de Vasile Miriuţă, care a spus că e fan FCSB la meciul cu Astra. Dinamo era direct interesată ca FCSB să câştige meciul, deoarece trebuie să o depăşească pe Astra pentru a prinde play-off. Dinamoviştilor nu le-au ieşit calculele şi Astra are în continuare un avans de patru puncte: ”Am auzit declaraţiile lui Miriuţă şi o să-l sun să-i spun că nu e frumos ce a făcut. Dar eu sunt convins că el e cu sufletul alături de mine, mi-e prieten şi ştiu că se bucură pentru succesul nostru”.

Afla mai multe despre: dani comanvasile miriutadinamofcsbastraliga 1 

viewscnt
Articole similare