Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a acceptat propunerea Rapidului şi a semnat contractul. Ce funcţie va avea

Daniel Pancu a acceptat propunerea Rapidului şi a semnat contractul. Ce funcţie va avea

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a anunţat cu mare fast că Daniel Pancu (42 de ani) este noul preşedinte al clubului, după mai multe luni în care fostul atacant din Giuleşti a ezitat să accepte. Daniel Pancu a oferit şi o primă reacţie.

Vestea numirii lui Daniel Pancu în funcţia de preşedinte al clubului giuleştean a venit în ziua în care Rapid a împlinit 97 de ani de la înfiinţare. Simbolul fanilor rapidişti se va ocupa de destinele clubului începând din acest moment, după ce a ocupat şi funcţia de antrenor. 

Daniel Pancu e noul preşedinte al lui Rapid Bucureşti

Deşi a fost dezamăgit de demiterea sa din funcţia de antrenor, după înfrângerea cu Reşiţa, în Liga 2, Daniel Pancu a rămas, în cele din urmă, alături de clubul său de suflet. Conducerea a încercat să găsească o soluţie pentru a-şi păstra legenda în club, iar varianta a fost găsită prin a-l instala preşedinte. 

În cele din urmă, anunţul a fost făcut la câteva luni distanţă, după ce Daniel Pancu s-a gândit foarte bine la mutarea pe care o face.

"DANIEL PANCU, NOUL PREŞEDINTE AL RAPIDULUI 

Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului, anunţul fiind făcut, în direct, la Rapid TV.

"Am semnat contractul de preşedinte, sper să fie pe o perioadă cât mai lungă, pentru că aici este casa mea, aici sunt apreciat..."

#LegendaContinua", a transmis clubul Rapid prin intermediul paginii de Facebook. 

Daniel Pancu a negociat "la sânge" noul contract

Fostul atacant a pus mai multe clauze în contractul pe care l-a semnat cu Rapid, printre care şi una legată de Dan Alexa. Conform acelei clauze, Daniel Pancu nu va putea fi următorul antrenor al Rapidului după Dan Alexa, dacă acesta din urmă va pleca

"Dacă accept, sunt clar mai mult pe partea sportivă, pe partea tehnică, relaţia cu antrenorul, cu jucătorii, suporterii, presa. Nu mă duci pe mine să semnez acte sau să mă ocup de paza de la stadion, oricum nu mă pricep", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

 "Nu vreau să merg la antrenamente, nu vreau să văd jucătorii, nu vreau să îi vă antrenamentele, doar echipa cum se exprimă la jocuri. Interesul nostru comun trebuie să fie, în cazul în care accept aceste lucruri, promovarea", a susţinea Daniel Pancu pentru Telekom Sport în urmă cu câteva săptămâni. 

Afla mai multe despre: daniel pancurapiddaniel pancu presedinte rapid 

viewscnt
Articole similare