Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu, poveşti cutremurătoare despre perioada din închisoare: „Nu poţi mânca trei zile la rând ce-ţi dau ei acolo!”

Dănuţ Lupu, poveşti cutremurătoare despre perioada din închisoare: „Nu poţi mânca trei zile la rând ce-ţi dau ei acolo!”

Fotbal intern

Comentarii

Dănuţ Lupu a petrecut aproape şase luni de zile în închisoare, iar acum a povestit experienţa sa din perioada de detenţie.

Dănuţ Lupu a povestit ce a trăit în închisoare

Fostul mare internaţional a fost eliberat, iar acum se bucură de timpul petrecut în libertate alături de familie. Lupu a rememorat perioada petrecută în spatele gratiilor, explicând că nu există condiţii deloc bune pentru deţinuţi. Ba mai mult, fostul fotbalist consdieră că e nevoie disperată de ajutor din partea familiei pentru a putea supravieţui în închisorile din România.

„Nu era mai normal să-mi dea o amendă penală? Se plâng că nu sunt bani la Buget. Ducându-mă la puşcărie, Statul nu cheltuie bani cu mine? Ei, cam aici e buba lor… Ei nu câştigă dacă îţi dau ţie o amendă penală. Câştigă dacă te trimit la puşcărie.

Păi, nu cred că poţi să mănânci trei zile la rând din ce-ţi dau ei să mănânci acolo. Îţi dau o ciorbă lungă… Nu, îţi pune o supă lungă, care nu a văzut carnea. Şi apoi îţi mai dă o mâncare de cartofi, nişte fasole pe care mai degrabă le foloseşti pe post de cartuşe, că nu poţi să le mesteci… Şi cam atât.

Nu e deţinutul de vină aici. Dar am spus, e dezordine, nu interesează pe nimeni de nimic. Mâncarea este îngrozitoare. Dacă te duci la puşcărie şi nu ai pe cineva să vină în vizită, să-ţi aducă pachet şi să-ţi pună bani, mori! Nu poţi să supravieţuieşti. Cu ce-ţi dau ei, nu ai cum! Mori de foame, Doamne iartă-mă! Faci ulcer! Te cureţi!

Nu poţi să stai trei luni şi să mânânci numai ce-ţi dau ei. Dacă nu ai pe cineva să te caute, să-ţi pună nişte bani, să faci cumpărături de la magazin, nu ai cum. Doar pâinea era bună. Mâncau trei-patru pâini pe zi. Eu nu ştiu dacă am mâncat o pâine cât am stat arestat. E foarte multă lume amărâtă, pe care dacă nu o ajuţi, moare de foame”, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: danut lupuinchisoarearest 

viewscnt
Articole similare