Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru, prudent după victoria la limită în faţa CFR-ului: "Treaba nu este încheiată, mai avem de tras"

Darius Olaru, prudent după victoria la limită în faţa CFR-ului: "Treaba nu este încheiată, mai avem de tras"

FCSB

Comentarii

Darius Olaru, unul dintre jucătorii care au contribuit decisiv la sezonul fantastic făcut de FCSB, a avut un discurs rezervat după victoria "roş-albaştrilor" în faţa celor de la CFR Cluj, cu scorul de 1-0.

Printre cei mai buni mijlocaşi din Superliga, Olaru are parte de un sezon excelent în tricoul celor de la FCSB. Internaţionalul român în vârstă de 26 de ani s-a remarcat prin constanţa sa, de pe parcursul întregului sezon.

Olaru este de părere că lupta la titlu mai are cel puţin un capitol de parcurs, iar echipa sa, FCSB, nu se poate numi campioană, încă. Fotbalistul născut la Mediaş rămâne cu picioarele pe pământ şi aşteaptă partida din următoarea etapă, împotriva celor de la Rapid Bucureşti.

Darius Olaru: "Am muncit şapte-opt luni pentru un meci de acest gen"

"Cred că am făcut un meci foarte bun. Am reuşit să menţinem posesia, am reuşit să avem ocazii, am ştiut şi să suferim. Ne bucurăm, am muncit foarte mult pentru acest meci. Am muncit şapte-opt luni pentru un meci de acest gen.

Fanii noştri au fost minunaţi, le dedicăm lor victoria. Treaba nu este încheiată, mai avem de tras. Ştim că suntem foarte aproape, dar trebuie să ne gândim la următoarea partidă. Au fost şi unele momente mai dificile, dar am ştiut să facem faţă, ne-am maturizat. Trebuie să lucrăm în continuare şi să fie anul nostru. E foarte dulce victoria aici. Tot timpul am avut meciuri dificile", a declarat Darius Olaru, la finalul partidei cu CFR Cluj.

FCSB s-a distanţat considerabil faţă de urmăritoarele din clasament. 13 puncte este distanţa dintre lider şi echipa de pe locul doi, iar cu o victorie în derby-ul cu Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului, FCSB are şansa să încheie lupta la titlu cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Elevii lui Elias Charalambous au nevoie de ajutorul celor de la Farul şi Sepsi. Farul o înfruntă pe CFR Cluj, la Ovidiu, iar FCSB are nevoie de o victorie a constănţenilor, pentru a o exclude permanent pe CFR Cluj, din lupta de la titlu. De la partida de la Sf. Gheorghe, FCSB are nevoie de cel puţin un egal al gazdelor din judeţul Covasna.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarucfr clujplay-offsuperliga 

viewscnt
Articole similare