Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru, sfătuit să nu asculte de Gigi Becali, care i-a sugerat să se retragă de la echipa naţională: ”Este prosteală. Ar fi o decizie prea radicală”

Darius Olaru, sfătuit să nu asculte de Gigi Becali, care i-a sugerat să se retragă de la echipa naţională: ”Este prosteală. Ar fi o decizie prea radicală”

Echipa națională

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) a fost sfătuit de Gigi Becali (65 de ani) să ia în considerare retragerea de la echipa naţională, dar Sorin Cârţu nu este de acord cu această decizie.

S-a creat un întreg caz în jurul lui Darius Olaru, care nu a fost păstrat de Edi Iordănescu în lotul României pentru meciul cu Andorra, câştigat de tricolori, scor 4-0.

Mai mult, Gigi Becali chiar i-ar fi sugerat jucătorului în vârstă de 25 de ani să ia în considerare retragerea de la echipa naţională.

Dar mijlocaşul central al FCSB-ului a fost sfătuit de Sorin Cârţu să nu asculte de vorbele patronului de la FCSB, care între timp a retras ceea ce a afirmat şi a anunţat că s-a împăcat cu Edi Iordănescu.

”Asta este prosteală. Olaru nu trebuie să facă aşa ceva. Nu ştiu care a fost treaba. Sunt alegeri, ai anumite meciuri, de o anumită factură. Nu este bine să spui aşa ceva jucătorului.

Iar jucătorul respectiv nu trebuie să asculte, pentru că este interesul lui să fie la naţională. Eu mă îndoiesc că Edi Iordănescu are ceva cu el, l-a avut antrenor la Gaz Metan.

Sau o atitudine premeditată împotriva lui Olaru. În niciun caz. Ba din contră, îl sprijină cât se poate de mult. Aşa s-au nimerit lucrurile la acest moment. Sunt alegerile lui şi nu ar trebui comentate atât de radical, ca Gigi Becali.

Ar fi o decizie prea radicală. Eu nici nu văd o dispută. Antrenorul nu are, de regulă, dispute cu jucătorii. Este o filozofie, o gândire, o alegere. Asta nu înseamnă că la alte meciuri nu o să fie Olaru o soluţie.

Sigur, el concurează şi cu Stanciu şi cu Răzvan Marin, acum şi cu Ianis Hagi. Şi el este tot un fotbalist de acest tip”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit Fanatik.

Darius Olaru are 14 meciuri în tricoul echipei naţionale. În 12 partide jucate la FCSB în acest sezon din Superligă, a marcat şase goluri şi a dat două pase decisive.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniadarius olarufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare