Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone a marcat din nou pentru Eldense. Atacantul din Spania, ”uitat” de Edi Iordănescu pentru meciurile României

Florin Andone a marcat din nou pentru Eldense. Atacantul din Spania, ”uitat” de Edi Iordănescu pentru meciurile României

Stranieri

Comentarii

Neconvocat la acţiunea primei reprezentative din această lună, atacantul român Florin Andone (30 de ani) a făcut ce scrie în fişa postului său: a marcat un gol.

Florin Andone nu a fost convocat la naţionala României pentru meciurile cu Belarus şi Andorra, dar asta nu l-a împiedicat să-şi vadă în continuare de treabă la echipa sa de club.

Legitimat din vară la Eldense, în liga a doua din Spania, Andone a marcat golul echipei sale în meciul de pe teren propriu cu Elche, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Atacantul român a jucat 71 de minute şi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 35, în timp ce autogolul lui Timor (59) a stabilit rezultatul final.

În vârstă de 30 de ani, Florin Andone a jucat 11 partide în acest sezon la Eldense şi a marcat trei goluri. Este cotat în prezent la 800.000 de euro.

Referitor la prima reprezentativă a României, Andone a jucat 25 de meciuri şi a reuşit să marcheze două goluri.

Însă ultima sa prezenţă în tricoul naţionalei a fost în urmă cu patru ani, la data de 15 octombrie 2019, într-o remiză cu Norvegia, scor 1-1, din preliminariile EURO 2020.

Cu 12 puncte acumulate în 11 etape, Eldense ocupă locul 14 în liga a doua din Spania.

Afla mai multe despre: florin andoneechipa nationalastranieri 

viewscnt
Articole similare