Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a fost demis Adrian Mutu de Neftchi Baku: „I-am văzut valoarea! Ne aşteptam la altceva”

De ce a fost demis Adrian Mutu de Neftchi Baku: „I-am văzut valoarea! Ne aşteptam la altceva”

Stranieri

Comentarii

Azerii de la Neftchi Baku l-au demis pe Adrian Mutu în Ajunul Crăciunului.

Motivul pentru care a fost demis Adrian Mutu de Neftchi Baku: „I-am văzut valoarea! Ne aşteptam la altceva”

Huseyn Mahammadov, un fost portar la Neftci Baku, a explicat motivele pentru care Neftchi Baku nu a mai avut răbdare cu Adi Mutu.

„Toţi ne aşteptam ca sub comanda lui Mutu, Neftci să emită pretenţii la campionat. Dar se pare că nu mai există o asemenea posibilitate. 

Conducerea a ascultat ideile lui Mutu, i-a creat condiţii, dar el nu a reuşit să răspundă conform aşteptărilor. Totul este evident. Neftci are şanse minime să mai câştige campionatul.

Reprezentanţii clubului au decis să se despartă de Mutu după multe discuţii. Mutu a fost un fotbalist celebru, dar ca antrenor... i-am văzut valoarea. A dovedit că nu este omul potrivit pentru a o face pe Neftci campioană.

Conducerea lui Neftci s-a lămurit în privinţa potenţialului său şi nu avea de ce să mai aştepte. Aşteptările erau altele. Trebuia să ducă echipa la cel mai bun nivel pentru a se putea bate la campionat. 

În loc să aştepte, au decis să rezilieze, pentru că părea că Mutu nu este potrivit pentru acest obiectiv”, a spus Huseyn Mahammadov, potrivit Sportal.az.

Azerii sunt buni de plată! Neftchi trebuie să îi achite o sumă importantă lui Adi Mutu. TUN financiar dat de ”Briliant”

În Ajunul Crăciunului, Neftchi Baku a anunţat oficial pe contul de Facebook că Adi Mutu nu mai antrenorul echipei azere. ”Briliantul” a reuşit să reziste doar jumătate de an pe banca lui Neftchi şi i-a lăsat pe ”petrolişti” pe locul trei, la 13 puncte de liderul Qarabag

Publicaţia azeră Sport Info relatează că Adi Mutu a cerut să i se plătească salariile până la sfârşitul sezonului, adică echivalentul a 350.000 de euro. ”Briliantul” semnase un contract valabil până în 2025, dar a renunţat la remuneraţia pe care ar fi încasat-o în următorul sezon competiţional, mulţumindu-se cu banii pe care urma să îi primească dacă stătea la Nefttchi până la finele stagiunii actuale.

În 23 de meciuri la Neftchi, Mutu a obţinut 10 victorii, cinci egaluri şi opt înfrângeri.

Afla mai multe despre: adrian mutuneftchi bakuazerbaidjan 

viewscnt
Articole similare