Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce l-ai pupat pe arbitrul de la meciul cu Konyaspor?” Explicaţiile geniale date de Şumudică :)

”De ce l-ai pupat pe arbitrul de la meciul cu Konyaspor?” Explicaţiile geniale date de Şumudică :)galerie foto

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a explicat motivul pentru care a pupat un asistent la meciul cu Konyaspor, câştigat cu 2-1, partidă jucată pe 22 octombrie. Antrenorul lui Kayserispor susţine că a fost impresionat de scuzele arbitrului, după ce acesta l-a lovit peste picior.

Şumudică face spectacol şi în Turcia, unde se simte ca peştele în apă. Pe 22 octombrie, în timpul meciului contra lui Konyaspor, Şumudică i-a uimit pe turci în momentul în care l-a pupat pe unul dintre asistenţi. Într-un interviu pentru Skorer TV, din Turcia, Şumudică a fost pus să explice acel gest. Antrenorul român susţine că a ieşit de mai multe ori din spaţiu tehnic, iar la un moment dat s-a ciocnit de asistent. Arbitrul l-a lovit din greşeală peste picior şi şi-a cerut scuze, moment în care Şumudică a avut o reacţie de afecţiune:

”Am ieşit constant din spaţiul tehnic. M-am lovit la picior, ne-am ciocnit (n.r. cu arbitrul asistent). Şi-a cerut sincer scuze, mi-a zis că înţelege că mă doare. Aşa că l-am îmbrăţişat. Îţi spune un secret. Arbitrii turci folosesc parfumuri foarte bune”, a explicat Şumudică pentru Skorer TV

Reporter: Te gândeşti să repeţi gestul?


Şumudică: Nu, n-aş face din nou. Prefer femeile



În realitate, Marius Şumudică a fost foarte mulţumit de deciziile luate de tuşierul de pe partea sa. La primul gol înscris de Kayserispor, centralul a dat penalty după un henţ în careu, precedat însă de un fault în atac. La golul de 2-0, Ryan Mendes a fost suspectat că a făcut henţ înainte să înscrie.

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciakayserisporkonyaspor 

viewscnt
Articole similare