Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce n-a mai avut Patrick Petre loc la Dinamo + Vasile Miriuţa le dă replica oltenilor

De ce n-a mai avut Patrick Petre loc la Dinamo + Vasile Miriuţa le dă replica oltenilor

Dinamo București

Comentarii

Dinamo şi-a definitivat lotul şi va pleca în cantonament, în Cipru, acolo unde Vasile Miriuţă va încerca să aducă jucătorii în vârf de formă, pentru a obţine calificarea în play-off-ul Ligii I, în ultimele 4 partide ale campionatului regulat.

Deşi echipa traversează o perioadă foarte grea, iar rezultatele slabe obţinute de trupa din Ştefan cel Mare denotă faptul că Dinamo ar avea nevoie de tranferuri care să crească valoarea echipei, antrenorul ”câinilor” declară că e mulţumit de campania de achiziţii şi de jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

Dinamo a făcut trei transferuri în această iarnă: Dan Nistor, Monroy şi Pesic.

”Nu nu, ajunge, am transferat jucători buni, suntem mulţumiţi cu achiziţiile”, a declarat Vasile Miriuţă la Telekom Sport.

Antrenorul lui Dinamo a explicat de ce nu a fost readus la echipă Patrick Petre: ”Patrick e jucător bun, dar ştiţi cum e, cu lotul ăla de 24-25 pe care trebuie să îl ai... Patrick e jucător bun, dar deocamdată...”, a mai spus antrenorul ”roş-albilor”.

Vasile Miriuţă le-a răspuns şi craiovenilor, care au declarat în mai multe rânduri că se bucură că au căzut cu Dinamo în Cupă: ”Noi îi vom bate în campionat în prima etapă, ne vom duce în play-off şi îi vom bate şi în Cupă”,  a mai spus Miruţă.

Afla mai multe despre: dinamo. liga 1vasile miriuta,  

viewscnt
Articole similare