Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce stai doar o lună oriunde te duci?” Cum a răspuns Nicolae Dică la ”întrebarea roşie”

”De ce stai doar o lună oriunde te duci?” Cum a răspuns Nicolae Dică la ”întrebarea roşie”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică nu traversează o perioadă bună în cariera sa de antrenor. Fostul mijlocaş al FCSB-ului este liber de contract după despărţirea de FC Voluntari şi nu va mai antrena pe nimeni până la finalul campionatului, deoarece a pregătit deja două formaţii în acest sezon.

Nicolae Dică a fost demis de FC Voluntari la începutul lunii martie, după doar o lună petrecută pe banca ilfovenilor.

Pentru tehnicianul în vârstă de 43 de ani a fost a doua experientă ratată din acest sezon după cea de la FCU Craiova 1948 din startul campionatului.

Nicolae Dică, pus în dificultate de ”întrebarea roşie”: ”De ce stai doar o lună oriunde te duci?”

Deşi a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai FCSB-ului din ”era” Gigi Becali, Nicolae Dică nu a reuşit, cel puţin până în acest moment, să aibă ca antrenor rezultatele pe care le-a avut în perioada în care era fotbalist.

Acesta a explicat că mandatele sale scurte din ultimul an sunt cauzate de nerăbdarea patronilor din ziua de azi, care se aşteapta ca antrenorul să aibă rezultate într-un timp foarte scurt.

”(n.r. Tu de ce stai câte o lună pe la echipe?)  Pentru că nu au oamenii încredere în ceea ce pot eu, nu au răbdare. Te pun astăzi şi vor rezultate de ieri”, a spus Nicolae Dică la Fanatik.

Cum a explicat Nicolae Dică ruptura dintre el şi FC Voluntari

„Am avut un antrenament , iar după antrenament am avut o discuţie cu cei din conducere, mai aprinsă puţin. Au fost nişte lucruri acolo şi am decis că e mai bine să încheiem. Eu aveam încredere că puteam să scot echipa, dar a fost acea discuţie după antrenament şi am considerat că e mai bine aşa.

Simteam şi eu anumite lucruri. Nici eu nu eram mulţumit că nu obţinusem nici măcar o victorie din cele 6 jocuri înainte de U Cluj, eram şi eu dezamăgit.

Din momentul în care m-am dus acolo ştiam că nu va fi uşor, nefăcând pregătirea de iarnă. Era clar că-mi era greu, dar am încercat, mi-am dorit să reuşim, dar din păcate s-a încheiat contractul meu. Le doresc baftă celor de la Voluntari”; a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicăfc voluntarifcu craivoa 1948 

viewscnt
Articole similare