Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce transferul lui Radu Drăguşin se complică! MM Stoica s-a prins de ”planul” lui Napoli şi Tottenham: ”Din nefericire pentru el nu se grăbeşte nimeni” | EXCLUSIV

De ce transferul lui Radu Drăguşin se complică! MM Stoica s-a prins de ”planul” lui Napoli şi Tottenham: ”Din nefericire pentru el nu se grăbeşte nimeni” | EXCLUSIV

Serie A

Comentarii

Genoa a remizat, ieri, cu Bologna, scor 1-1, în Serie A.

MM Stoica, concluzia la care a ajuns în privinţa transferului lui Drăguşin: ”Nu se grăbeşte nimeni”

Radu Drăguşin este curtat cu insistenţă de Tottenham şi Napoli. Fundaşul român a impresionat în acest sezon la Genoa, iar cota sa a explodat, ajungând la suma de 20 de milioane de euro.

MM Stoica îl urmăreşte pe internaţionalul român la jocurile din Serie A şi a rămas impresionat de forma sa fizică.

Ieri, după meciul Genoa - Bologna, 1-1, MM Stoica a avut, din nou, un discurs laudativ la adresa lui Drăguşin.

  • Fundaşul central Radu Drăguşin (21 de ani) a avut o prestaţie sigură în remiza obţinută de Genoa în deplasarea cu Bologna, scor 1-1, în runda cu numărul 19 de Serie A.

”E un jucător bun, echipa a făcut un joc defensiv chiar bun, Genoa arată bine şi cu Inter a arătat bine... Drăguşin nu a ieşit în evidenţă pentru că nu prea avea acum. A încercat o verticalizare, e important pentru că nu prea am văzut din ăstea la el.

Ca atlet este impecabil nu are cum să îi găsească careva un cusur. Din nefericire fereastra de transferuri se inchide pe 31 ianuarie, adică mai e mult, şi la bani ăştia nu se grăbeşte nimeni să dea cu banii. Postecoglou este în mare criză...

(n.r. comparaţie Chiricheş) El faţă de Chiricheş e un alt profil, altă talie, Vlad era mult mai rapid şi putea să joacă lejer şi închizător”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Drăguşin joacă în prezent pentru Genoa şi a devenit, la numai 21 de ani, una dintre principalele atracţii din Serie A. Radu Drăguşin are 12 selecţii la naţionala României, la care a debutat în martie 2022.

Afla mai multe despre: mm stoicaradu drăguşingenoanapolitottenham 

viewscnt
Articole similare