Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe "ameninţă" după Dortmund 1-0 PSG. Ce le-a transmis adversarilor, în vederea returului de pe Parc des Princes

Kylian Mbappe "ameninţă" după Dortmund 1-0 PSG. Ce le-a transmis adversarilor, în vederea returului de pe Parc des Princes

PSG

Comentarii

Borussia Dortmund s-a impus cu scorul de 1-0 în manşa a tur a semifinalei din UEFA Champions Leauge disputată împotriva campioanei Franţei, Paris Saint-Germain.

PSG a suferit un eşec surprinzător pe terenul celor de la Borussia Dortmund, în manşa tur din semifinalele UEFA Champions Leauge. Formaţia antrenată de Luis Enrique a încasat unicul gol al partidei în minutul 36. Nico Schlotterbeck i-a pasat excelent lui Nicklas Fullkrug care a reuşit să finalizeze şi să-şi treacă echipa în avantaj.

Parizienii au dominat perioade semnificative ale jocului, dar tabela a rămas neschimbată, iar jucătorii campioanei Franţei vor avea o misiune dificilă pe Parc des Princes. Kylian Mbappe, starul echipei pariziene le-a transmis un mesaj adversarilor de la Borussia Dortmund, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare.

Mesajul lui Kylian Mbappe

"Pauză! Aici este Paris", este mesajul lui Kylian Mbappe, înainte de returul cu Borussia Dortmund. Astfel, superstarul naţionalei Franţei se bazează pe sprijinul suporterilor francezi, în drumul echipei spre finala UEFA Champions League, acolo unde va întâlni câştigătoarea "dublei" dintre Bayern Munchen şi Real Madrid.

Luis Enrique, antrenorul celor de la PSG rămâne optimist, în ciuda rezultatului negativ obţinut pe Signal Iduna Park. Ibericul a vorbit şi despre starea lui Lucas Hernandez, jucător schimbat înainte de pauză, din cauza unei accidentări.

"Este fotbal. De multe ori este minunat. Alteori, se întâmplă aşa. Aş fi preferat să fim într-o situaţie mai bună. A fost un joc echilibrat. Vestiarul este puţin afectat acum, dar vom fi foarte puternici pentru că nu avem nimic de pierdut.

Nu am nicio veste de la Lucas Hernandez. Nu pare foarte bine. Dar vom aştepta ca medicii să o analizeze", a declarat Luis Enrique, la capătul partidei de la Dortmund.

Afla mai multe despre: borussia dortmundpsgkylian mbappeuefa champions league 

viewscnt
Articole similare