Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De departe cea mai controversată mutare a lui Becali de când e în fotbal! Luţu, "antrenat" pentru funcţia de principal. Ce rol ar putea primi

De departe cea mai controversată mutare a lui Becali de când e în fotbal! Luţu, "antrenat" pentru funcţia de principal. Ce rol ar putea primi

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică rămâne principal la FCSB, dar Gigi Becali e decis să ia o hotărâre în ceea ce priveşte banca tehnică! Gazeta Sporturilor scrie să patronul urmăreşte să-l transforme pe Ionuţ Luţu antrenor secund.

Fostul mijlocaş etichetat ca "noul Hagi" funcţionează acum ca un fel de valet al lui Gigi, un om bun la toate. E şi şofer, şi servitor la Palat, în clădirea pe care Becali o foloseşte ca birou. Ionuţ şi-a făcut până acum practica la grupele de juniori ale roş-albaştrilor.

"Hagi" ar putea fi angajat în curând secund, chiar în staff-ul lui Dică, în cazul în care "Nic" va fi păstrat şi după ratarea titlului. Gigi a spus că-l vrea mai departe, antrenorul ar trebui doar să semneze contractul nou. S-ar simplifica metoda de conducere a echipei întrucât Becali e nevoit acum să-l sune direct pe "principal" ca să transmită indicaţii, scrie sursa citată.

Gazeta mai scris că Luţu a devenit şoferul lui Becali şi de nevoie, fiindcă a consumat banii pe care i-a câştigat în cariera de fotbalist, şi din plăcerea de a conduce maşini. Ilie Balaci a povestit că era antrenorul Craiovei, cu Luţu în echipă, când Eugen Trică trecuse la Steaua. "Într-o zi m-a sunat Eugen, zice "a fost Luţu pe aici azi, la antrenament". "Cum naiba, mă? Că dimineaţă am avut antrenament şi a fost pe teren?!". El alerga cu maşina zi de zi la Bucureşti, după antrenamentele noastre, să se întâlnească cu Trică!". Şi cu experienţa de şofer, Luţu e dublu licenţiat: are licenţa B de şofer şi "A" de antrenor, aceeaşi calificare pe care o posedă şi Nicolae Dică. "Principal" de faţadă în acest sezon a fost Viorel Tănase, singurul din club cu licenţa Pro. 

Afla mai multe despre: ionel lutusecundsteauafcsbbecaliantrenordica 

viewscnt
Articole similare