Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii după ce Nicuşor Stanciu şi-a pus semnătura pe contractul cu Sparta Praga: ”Am scăpat, gata!”

Declaraţii după ce Nicuşor Stanciu şi-a pus semnătura pe contractul cu Sparta Praga: ”Am scăpat, gata!”

Stranieri

Comentarii

Stanciu a devenit de astăzi oficial jucătorul celor de la Sparta Praga. După mai multe tergiversări, oficialii celor două echipe s-au înţeles asupra sumei de transfer, astfel că jucătorul român va evolua 3 ani şi jumătate pentru clubul din Cehia.

”Am scăpat, gata! Nicu şi-a dorit foarte mult să ajungă la o echipă unde este dorit şi unde poate juca. Când a plecat de la Steaua la Anderlecht a vrut să meargă acolo şi să joace chiar dacă avea oferte mult mai bun din punct de vedere financiar. Aici a fost foarte dorit de Andrea Stramaccioni, cu care a vorbit de câteva ori la telefon, şi a zis că aici trebuie să joace. Acum va începe să dovedească tuturor că este un jucător mare căruia nu i s-au dat şanse”, a declarat Ana Maria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Anderlecht va primi 4,5 milioane de euro. Pe lângă suma de transfer, belgienii vor mai primi bonusuri substanţiale şi 15% din viitorul transfer.

”O sumă destul de mare. Presa din Cehia, din Belgia şi din România a scris foarte mult pe marginea acestui subiect. Credeţi-mă că este o sumă de transfer foarte, foarte mare! Este cea mai mare sumă plătită de o echipă de Cehia pentru un jucător. Recordul transferului lui Tal Ben Haim şi Vaclav Kadlec a fost depăşit”, a mai spus agentul jucătorului.

1 milion de euro va fi salariul lui stanciu la Sparta Praga

”Unul pe măsura transferului. Un milion de euro! Este un jucător care este foarte apreciat şi dorit aici. Cei de la Sparta i-au dat tricoul cu numărul 10, e vedeta echipei şi asta contează extrem de mult pentru el. Salariul creşte în fiecare an”, a specificat Ana Maria Prodan pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: nicusor stanciusparta pragaana maria prodan,  

viewscnt
Articole similare