Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, jucătorul lunii octombrie în Serie B. ”De ani de zile aşteptam acest moment, cel al consacrării”

Dennis Man, jucătorul lunii octombrie în Serie B. ”De ani de zile aşteptam acest moment, cel al consacrării”

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Dennis Man (25 de ani) trece prin cel mai bun moment al său de la transferul la Parma.

Distincţie splendidă pentru Dennis Man, în Serie B

Continuă perioada fantastică pentru Dennis Man la Parma, chiar înainte de ”dubla” decisivă a României cu Israel şi Elveţia.

Internaţionalul român a fost votat jucătorul lunii octombrie în Serie B de către Asociaţia fotbaliştilor din liga a doua italiană.

”De ani de zile aşteptam acest moment, cel al consacrării lui Dennis Man. În Serie B a fost fluctuant la Parma, dar creşterea sa a fost constantă, la fel ca şi cea a echipei. Anul acesta, cu Parma lui Pecchia zburând acum, Man a devenit de neoprit pe aripa dreaptă. 

Calităţile sale tehnice au fost întotdeauna evidente - netezimea controlului mingii sale, calitatea fotbalului său, când trebuie să termine şi când trebuie să termine pe poartă. Cu toate acestea, el nu a putut să le exploateze pe deplin.

Anul acesta continuitatea sa se citeşte cu uşurinţă în numerele sale ofensive: deja 6 goluri şi 1 assist în 9 meciuri, şi senzaţia constantă că proporţiile lui sunt acum depăşite pentru categorie. 

Man a fost preferat, la vot, lui Francesco Vicari, Tenner Tessman si mai ales lui Jari Vandeputte, care din punct de vedere al caracteristicilor este un lateral ofensiv asemanator cu Man. Se dovedeşte mereu mai mult că este cel mai rău coşmar al fundaşilor stânga din Serie B”, este descris Dennis Man.

 

 

În luna octombrie, internaţionalul român a marcat patru goluri în patru meciuri, toate în Serie B.

În total, de la venirea sa în ianuarie 2021, Man a disputat 84 de meciuri pentru Parma şi a reuşit 19 goluri şi şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare