Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deranjat de comentariile sale, Gigi Becali îl avertizează pe prietenul Şumudică: ”Vezi de treaba ta şi nu te mai certa cu lumea”

Deranjat de comentariile sale, Gigi Becali îl avertizează pe prietenul Şumudică: ”Vezi de treaba ta şi nu te mai certa cu lumea”

Fotbal intern

Comentarii

În urma ironiilor lui Marius Şumudică la adresa FCSB-ului, Gigi Becali i-a oferit replica antrenorului campioanei.

De când a ajuns la CFR Cluj, Marius Şumudică s-a aflat într-un anumit război al replicilor cu rivala FCSB. Deşi este prieten cu Gigi Becali, tehnicianul campioanei nu a ezitat să arunce ocazionala ironie la adresa ”roş-albaştrilor”, spre dezamăgirea latifundiarului.

Vorbind din nou de formaţia bucureşteană, Şumudică l-a deranjat pe Becali cu unul dintre comentariile sale, iar acesta l-a avertizat să îşi vadă de treaba lui. Patronul FCSB-ului i-a amintit tehnicianului campioanei că şi echipa sa suferă şi că ar putea să rămână fără slujbă dacă ratează calificarea în Europa League.

Gigi Becali îl avertizează pe prietenul Şumudică

”Eu nu m-am supărat, dar nu trebuia să spună el FCSB. FCSB sunt eu. Dacă ai ceva cu Meme sau cu Todoran, răspunde-le lor. Eu am făcut nişte gesturi pentru el, m-a atacat când a spus FCSB. Asta a scăpat şi sperăm să nu mai facă.

El cred că ştie că pe cei de la Cluj…nu-i interesează pe ei Conference League şi foarte bine fac. Nu s-a calificat, dacă mai pierde 2 meciuri să vedem dacă o să mai vorbească foarte mult de CFR Cluj.

Mai bine să nu-şi piardă prietenii că nu e frumos. Vezi de treaba ta şi nu te mai certa cu lumea că nu o să fii acolo toată viaţa”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

CFR Cluj a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, marţi seara, în faţa Young Boys Berna. După 1-1 în tur, în Gruia, când elveţienii au egalat în ultimele minute, băieţii lui Marius Şumudică au fost învinşi cu 3-1 în deplasare, după ce, din nou, conduseseră.

Astfel, campioana României se pregăteşte pentru play-off-ul Europa League, în faţa campioanei Serbiei, Steaua Roşie Belgrad. Cum Becali ameninţa că Şumudică va fi dat afară dacă nu va trece de sârbi, aşa anunţa şi presa de la Belgrad, spre amuzamentul tehnicianului ardelenilor.

Afla mai multe despre: gigi becalimarius şumudicăfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare