Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby de pomină între Manchester United şi Liverpool în sferturile Cupei Angliei. Calificare dramatică pentru ”diavoli” în semifinale

Derby de pomină între Manchester United şi Liverpool în sferturile Cupei Angliei. Calificare dramatică pentru ”diavoli” în semifinale

Manchester United

Comentarii

Manchester United s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, după un meci de pomină cu marea rivală Liverpool. ”Diavolii” au întors scorul în prelungiri.

Manchester United, victorie dramatică în faţa rivalei Liverpool

Manchester United a învins-o, pe teren propriu, pe Liverpool, scor 4-3, în sferturile Cupei Angliei şi s-a calificat în faza următoare a competiţiei. ”Diavolii” au fost conduşi cu 2-3 în prelungiri.

Pe Old Trafford, United a înscris prin Scott McTominay, în minutul 10, dar Liverpool a trecut la conducere în numai câteva minute din finalul primei reprize. 

Mai întâi, ”cormoranii” au egalat, prin Alexis MacAllister, din pasa lui Darwin Nunez, în minutul 44, iar în minutul 45+2 Salah i-a adus pe oaspeţi în avantaj. 

Erik ten Hag l-a trimis în teren pe Antony, în minutul 71, iar acesta a egalat în minutul 87, trimiţând meciul în prelungiri. Elevii lui Klopp au înscris pentru 3-2 în minutul 105, prin Harvey Elliott, al cărui şut a fost deviat de Eriksen, dar United a egalat în minutul 112. 

Darwin Nunez a pasat greşit, McTominay a recuperat şi i-a pasat lui Rashford, iar acesta a înscris făcând 3-3. 

Golul victoriei mancuniene a venit în minutul 120+1, când a marcat Amad Diallo. Fotbalistul de 21 de ani a fost eliminat, primind al doilea galben după ce şi-a scos tricoul după gol, dar United nu a mai avut probleme şi s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei.

În careul de aşi al competiţiei, Manchester United va întâlni marea surpriză Convetry, în timp ce Manchester City se va duela cu Chelsea pentru un loc în marea finală.

Afla mai multe despre: manchester unitedliverpoolfa cup 

viewscnt
Articole similare