Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transfer a ratat FCSB. Atacantul dorit de Gigi Becali a debutat în Serie A. Moment de vârf pentru jucător

Ce transfer a ratat FCSB. Atacantul dorit de Gigi Becali a debutat în Serie A. Moment de vârf pentru jucător

FCSB

Comentarii

FCSB a avut pe lista de înlocuitori pentru Andrea Compagno şi un atacant care s-a transferat în Serie A, campionat unde a debutat chiar împotriva colosului Juventus.

În această iarnă, FCSB căuta un atacant pentru a-l înlocui pe Andrea Compagno. În acea perioadă, italianul căzuse în dizgraţia lui Gigi Becali şi până la urmă a plecat de la echipă. A ajuns în China.

Iar unul dintre jucătorii de atac care puteau face pasul spre liderul din România era şi David Ankeye, omul de gol al celor de la Sheriff Tiraspol.

Însă, în cele din urmă, atacantul nigerian nu a mai ajuns la FCSB şi a fost subiectul unui transfer important în Serie A, la Genoa, acolo unde i-a luat locul lui George Puşcaş.

Italienii au plătit o sumă considerabilă în schimbul lui David Ankeye: 2,5 milioane de euro, iar momentul debutului său la Genoa a venit duminică, 17 martie.

Dacă până acum a fost ba rezervă neutilizată, ba accidentat, în meciul cu Juventus, încheiat 0-0, şi-a făcut debutul la noua sa echipă. A intrat în minutul 79 în locul lui Mateo Retegui.

În prezent, Ankeye este cotat la două milioane de euro, dar cota sa este aşteptată să crească odată cu transferul la Genoa, în unul dintre campionatele din Top 5 ale Europei.

Întrebat despre momentul în care Ankeye era pe lista celor de la FCSB, Mihai Stoica a reacţionat: ”(n.r. atacantul lui Sheriff mai vine?) Nu, nu”, a răspuns oficialul roş-albaştrilor, fără a dezvolta subiectul.

Afla mai multe despre: fcsbdavid ankeyeserie agenoajuventus 

viewscnt
Articole similare