Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezbatere în direct! MM Stoica ştie câte puncte ar face o echipă din Liga 1 în grupele Champions League. ”Nu cred” / ”Ba da. Cum să nu?”

Dezbatere în direct! MM Stoica ştie câte puncte ar face o echipă din Liga 1 în grupele Champions League. ”Nu cred” / ”Ba da. Cum să nu?”

Superliga

Comentarii

Silviu Tudor Samuilă şi Mihai Stoica au dezbătut, în direct la Orange Sport, numărul de puncte pe care o echipă din România l-ar obţine în grupele UEFA Champions League, în eventualitate în care o formaţia din ţara noastră ar ajunge la ”masa bogaţilor”.

”Face unul” / ”Nu cred.” Câte puncte ar face o echipă din România în grupele UCL?

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a declarat că nu crede că o echipă românească va ajunge prea curând în grupele Ligii Campionilor, dar cu toate acestea, în opinia oficialului FCSB, o formaţia din Superligă ar putea obţine măcar un rezultat de egalitate.

Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii ”Sport Report”, l-a contrazis pe MM şi a susţinut că acest lucru este imposibil, având în vedere situaţia actuală a fotbalului de la noi.

MM Stoica: ”Dacă ajungi în grupele Champions League (n.r.- o echipă din România), măcar un punct trebuie să faci. 

Silviu Tudor Samuilă: ”Nu cred. Ar face o echipă românească puncte?”

MM Stoica: ”Ba da, faci un punct. Cum să nu? Este un punct. Nu ajunge, dar ar face. A făcut Sheriff Tiraspol şase puncte după două meciuri”

Reordul de puncte făcut de o echipă românească în grupele UEFA Champions League îi aparţine lui CFR Cluj, 10 la număr, în sezonul 2012-2013. La polul opus se află Oţelul Galaţi, cu niciun punct, în ediţia 2011-2012.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicachampoons league 

viewscnt
Articole similare