Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri în premieră despre beţia lui MM Stoica de la Zurich: "Am vorbit şi cu Gigi şi i-am spus acelaşi lucru!"

Dezvăluiri în premieră despre beţia lui MM Stoica de la Zurich: "Am vorbit şi cu Gigi şi i-am spus acelaşi lucru!"

FCSB

Comentarii

"MM Stoica a băut mai mult decât trebuie în cameră la Zurich, dar asta nu înseamnă că trebuie să-l dau afară", a spus Gigi Becali după incidentul în care directorul sportiv al FCSB nu a ajuns la meciul din Europa League.

Pentru prima dată, Laurenţiu Reghecampf, cel care era ntrenor atunci la FCSB vorbeşte despre această problemă.
 
"Nu s-a întâmplat nimic. Credeţi-mă, nu s-a întâmplat nimic. Au fost lucruri normale, dar îmi pare rău că au fost anumiţi oameni în delegaţia echipei care au fost la meci şi nu aveau ce să caute cu noi. Noi am făcut această greşeală şi-au ieşit anumite discuţii degeaba. Dar nu a fost nimic anormal. Eu nu am asistat la acest lucru şi nu vreau să vorbesc dacă nu am văzut. Am vorbit şi cu Gigi şi i-am spus acelaşi lucru. Eu nu mi-am permis niciodată să-l întreb pe MM de ce n-a venit la meci. Chiar nu m-a interesat. El era al doilea om după Gigi, era peste mine la echipă, cum să-l întreb de ce n-a venit la meci?", spune Reghecampf în Gazeta Sporturilor.
 
Stoica nu s-a mai trezit şi nu a ajuns la meciul din Europa League. "Nu m-a mirat că nu era pe bancă la meciul ăla, nu m-a deranjat şi nu mă încurca deloc că el n-a fost la meci. Dacă meciul se câştiga, nimeni nu mai discuta despre acel eveniment. Greşeala noastră a fost că în delegaţia aia au fost oameni care nu trebuiau să fie acolo"
 
"Poate că am defecte, probabil şi ceva calităţi, însă în niciun caz n-am o relaţie cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zürich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susţin unii sunt exagerări, iar plasarea lui Reghecampf Laurenţiu la este o minciună. Dacă toţi bărbaţii ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvenţă. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele", a afirmat Stoica, într-o postare pe contul lui de Facebook.

Afla mai multe despre: betiesteauaalcoolfcsbzuricheuropa leagueproblemereghecampf 

viewscnt
Articole similare