Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile: "Să intru în vestiar să tai, să spânzur şi să înjur!? Devin penibil!"

Dezvăluiri incredibile: "Să intru în vestiar să tai, să spânzur şi să înjur!? Devin penibil!"

Superliga

Comentarii

Valentin Suciu, antrenorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, este cu siguranţă unul dintre cei mai calmi şi echilibraţi antrenori din Liga 1. La finalul înfrângerii cu FCSB, 0-4, tehnicianul covăsnenilor a făcut dezvăluiri în premieră despre discuţiile pe care le-a avut cu jucătorii şi a recunoscut că şi-a cerut scuze în faţa lor.

"Să fiu mai dur? Să am o mână de fier? Să intru în vestiar să tai, să spânzur şi să înjur!? Nu cred... Eu nu aşa am ajuns până aici! Am ajuns aici pentru că am avut încredere în jucători şi încă am încredere în ei. Cred foarte mult în jucători. Dacă fac scandal asta nu înseamnă să sunt şi o mână de fier. 

De greşit sigur că am greşit! Am recunoscut şi mi-am asumat greşeala. Şi-am făcut-o chiar în faţa lor, în vestiar. Nu ştiu câţi antrenori au recunoscut în faţa jucătorilor că au greşit, dar suntem oameni şi greşim. Important e că din greşelile pe care le facem să învăţăm, dar momentan nu înţeleg de ce nu le remediem pentru că ele încă persistă. Greşeli izolate, copilăreşti, care ne costă. Devin penibil dacă tot spun că nu putem să eliminăm aceste greşeli", a declarat Suciu.

Afla mai multe despre: valentin suciusteauafcsbsepsiscandaldeclaratiiprobleme 

viewscnt
Articole similare