Experiențe împreună.
You are here:

Advocaat a plecat foarte fericit din România: "Pentru Olanda, nu e mereu atât de bine"

Advocaat a plecat foarte fericit din România: "Pentru Olanda, nu e mereu atât de bine"

Echipa națională

Dick Advocaat a plecat de la naţionala Olandei cu o victorie spectaculoasă contra României, scor 3-0. Antrenorul în vârstă de 70 de ani spune că a studiat foarte atent meciul ”tricolorilor” cu Turcia, câştigat cu 2-0.

Olanda i-a provocat prima înfrângere lui Cosmin Contra. ”Portocala mecanică” a arătat un alt nivel faţă de Turcia şi jucătorii lui Cosmin Contra n-au mai putut ţine pasul. A fost ultimul meci al lui Advocaat pe banca Olandei şi spune că este fericit cum şi-a încheiat mandatul: ”Este un sentiment plăcut să mergi acasă şi să ştii că din ultimele opt meciuri ai câştigat şapte. Este un sentiment plăcut al unui nou restart”.

Antrenorul olandez spune că s-a documentat serios înainte de meciul cu România, deşi era un meci amical. Aşa a reuşit să ne anihileze punctele tari pe care le-am arătat cu Turcia:

”Am văzut meciul contra Turciei şi am văzut cum au pus presiune, pentru că au jucat, mai debrabă, un sistem 4-2-4. Am controlat jocul şi ne-am creat câteva ocazii importante. Am marcat trei goluri într-un meci din deplasare. Pentru Olanda, nu este mereu atât de bine încât să marcheze trei goluri în deplasare”, a mai spus Advocaat.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.