Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi fotbalişti sosiţi în vară, trecuţi pe linie moartă la Dinamo! Rednic: "Nu m-au convins". Alţi jucători au ajuns în lot după ce "au făcut vizita medicală"

Doi fotbalişti sosiţi în vară, trecuţi pe linie moartă la Dinamo! Rednic: "Nu m-au convins". Alţi jucători au ajuns în lot după ce "au făcut vizita medicală"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic continuă schimbările din lotul lui Dinamo. Antrenorul a anunţat că doi dintre fotbaliştii sosiţi în vară au fost traşi pe linie moartă. De asemenea, alţi jucători sosesc în "Ştefan cel Mare".

Mircea Rednic, noi schimbări în lotul lui Dinamo

Noul antrenor nu se va baza pe fundaşul dreapta Constantin Nica şi atacantul Cătălin Ţîră, care nu l-au mulţumit. Ei se antrenează separat, deja: "Nica nu e pe lista neagra, se antrenează separat. Nica şi Ţîră se antrenează separat. Nu m-au convins. Voi aduce jucători pe posturile astea", a susţinut Mircea Rednic. 

"Puriul" aşteaptă întăriri şi a dezvăluit că doi fotbalişti au făcut un pas important spre Dinamo Bucureşti. 

„Astăzi au mai făcut doi jucători vizita medicală, dar n-au mai ajuns la Săftica şi ştirea n-a apărut nicăieri! Nu ştiu cine sunt, chiar nu îi cunosc. Nu am terminat cu transferurile, mi-e teamă să nu fim iarăşi blocaţi. Măcar să profităm. Nica şi Ţîră se antrenează separat. Nu m-au convins. Voi aduce jucători pe posturile astea. 

Am discutat cu Nica, el m-a sunat. Au venit cum au venit, eu decid. Nu trebuie să se supere nimeni, în momentul de faţă ei nu pot ajuta echipa. Nu am cerut să li se rezilieze contractul, dar le-am explicat că nu ne bazăm pe ei până în iarnă. Nica a avut şansa să joace cu Petrolul, asta e viaţa”, a transmis Rednic. 

În cadrul conferinţei de presă, Mircea Rednic a dezvăluit că a avut o discuţie faţă în faţă cu Deian Sorescu şi că i-a luat banderola şi l-a numit căpitan pe Gabriel Torje. 

 

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicconstantin nicacatalin tira 

viewscnt
Articole similare