Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu vrea să bifeze şi o premieră pentru el! Ce a spus despre finala Cupei României: "E competiţia surprizelor"

Dorinel Munteanu vrea să bifeze şi o premieră pentru el! Ce a spus despre finala Cupei României: "E competiţia surprizelor"

Cupa României

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a prefaţat finala Cupei României cu Corvinul Hunedoara. "Neamţul" îşi doreşte trofeul care îi lipseşte din palmares.

Dorinel Munteanu, despre finala Cupei României

Finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi, se joacă miercuri, de la 20:30, live text pe Orangesport.ro. 

Înaintea meciului, Dorinel Munteanu nu şi-a subestimat adversara venită din Liga 2. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Trebuie să ţinem cont că suntem în faţa finalei (n.r. Cupei României). Atât echipa noastră, cât şi adversarul (n.r. Corvinul) de mâine îşi doreşte să facă un meci mare. Seriozitatea cu care s-a abordat fiecare partidă spune foarte mult.

Din punctul meu de vedere, mâine se întâlnesc nu surprizele acestei competiţii, pentru că atât noi cât şi Corvinul nu primeam nicio şansă la începutul sezonului, ci cele mai în formă echipe din aceasta competiţie.

Va fi un meci foarte greu. Corvinul e o echipă dificilă şi foarte bine organizată. Trebuie să ne impunem în acest joc. Programul din Superligă a fost infernal.

Nu am beneficiat de pauză, pentru că duminica am jucat un meci de la 21:30 (Oţelul - FC Botoşani 2-0) şi mâine avem finala. Am încredere în echipă şi cred că băieţii vor aborda jocul cu mare încredere. Ne dorim foarte mult acest trofeu, chiar dacă vom juca 90 sau 120 de minute.

Nimeni nu ne dădea nicio şansă! Am avut doar adversari redutabili pe parcursul competiţiei. Suntem o finalistă meritată. Oţelul a arătat foarte bine şi în meciul din ultima etapă.

Dorinel Munteanu: "Îmi lipseşte acest trofeu"

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Noi ştim ce jucăm şi nu ştiu dacă are cineva vreun motiv de îndoială de valoarea noastră. Am jucat bine în campionat şi suntem în finala cupei acum.

Nu pot să ghicesc în stele despre ce se va întâmpla în jocul cu hunedorenii. Fiecare duel de pe teren va fi important. Va fi o finală atractivă, în mod cert. E competiţia surprizelor. Vrem ca noi să fim surpriza, care ridică trofeul la final. Corvinul e o combinaţie între experienţă şi elanul tineresc al jucătorilor.

Îmi lipseşte acest trofeu pentru că nu l-am câştigat nici ca jucător, şi nici ca antrenor. Vreau să aduc trofeul la Galaţi. Şansele sunt egale şi ne dorim ca Oţelul să fie câştigătoare. O să mă gândesc la primul unsprezece cu care o să încep”, a declarat Dorinel Munteanu, în conferinţa de presă premergătoare finalei Cupei României, dintre Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanufinala cupa romanieicorvinul hunedoara otelul galati 

viewscnt
Articole similare