Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două declaraţii marca Ionuţ Popa: ”Lumea mă vedea spânzurat”. ”Mi-au murit doi câini luna asta!

Două declaraţii marca Ionuţ Popa: ”Lumea mă vedea spânzurat”. ”Mi-au murit doi câini luna asta!

Superliga

Comentarii

ACS Poli Timişoara s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa Astrei, după un meci extrem de tensionat. Antrenorul Ionuţ Popa nu anticipa o victorie a echipei sale şi spune că toată lumea îl vedea ”spânzurat” după înfrângerea din faţa Stelei.

 

”Pentru noi era necesar să nu pierdem acest joc. Noi voiam măcar un egal, pentru că Astra este o echipă foarte bună. Mailat este unul dintre copii pe care eu i-am lansat. Am avut patru absenţi azi. Toată lumea mă vedea spânzurat după meciul cu Steaua. Nu aş fi vrut să fiu în pielea lui Edi, îl apreciez mult. La ora actuală, Astra are o echipă foarte bună şi are un antrenor excelent. Mă bucur pentru câinile meu boxer Betty, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că mi-au murit doi câini în luna octombrie”, a declarat Ionuţ Popa.

De fiecare dată când a marcat Alex Munteanu, ACS Poli Timişoara a reuşit să câştige: ”Mă bucur că reuşesc să aduc noroc acestei echipe. Mă bucur că am marcat. A fost un meci tensionat. Terenul a fost unul greu. Eram datori, pentru că ultimele rezultate au fost negative. Au fost unele dueluri la minge, care au periclitat integritatea jucătorilor. Au fost multe intrări dure”, a declarat Alex Munteanu.

Alex Munteanu: ”Mă bucur că reuşesc să aduc noroc acestei echipe. Mă bucur că am marcat. A fost un meci tensionat. Terenul a fost unul greu. Eram datori, pentru că ultimele rezultate au fost negative. Au fost unele dueluri la minge, care au periclitat integritatea jucătorilor. Au fost multe intrări dure. 

 

Afla mai multe despre: ionut popatimisoaraastra 

viewscnt
Articole similare