Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, despre Corvinul Hunedoara în finala Cupei României: „O mare porcărie! Nu se ajungea aici pe vremea mea”

Dumitru Dragomir, despre Corvinul Hunedoara în finala Cupei României: „O mare porcărie! Nu se ajungea aici pe vremea mea”

Cupa României

Comentarii

Dumitru Dragomir şi-a exprimat opinia în privinţa actualului format din Cupa României.

Dumitru Dragomir, opinie dură despre finala Cupei României dintre Oţelul şi Corvinul

Fostul preşedinte al LPF a analizat situaţia din Cupă, acolo unde Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi vor juca marea finală pentru accederea în preliminariile Europa League. Dumitru Dragomir este dezamăgit de actualul format al competiţiei şi spune că organizatorii sunt de vină pentru că echipele mari nu tratează serios Cupa României.

„Nu am nimic cu cele două finaliste din acest sezon. Departe de mine acest gând! Însă dacă Voluntariul folosea echipa de bază, niciodată Corvinul, care acum este o echipă de Liga 2, nu ajungea în finală. Însă, până la urmă, le transmit celor de la Corvinul un mare bravo pentru această reuşită!

Acest format de desfăşurare a Cupei României mi se pare o mare porcărie. E o prostie! Meciurile sunt prea aglomerate, datele sunt puse cum sunt puse că alte ferestre nu sunt, şi sunt mult mai multe meciuri. Aşa că foarte multe echipe preferă să joace în Cupa României cu rezervele, în special echipele mari de la noi, din România.

Burleanu şi cei de FRF trebuie să mediteze asupra acestui aspect, iar dacă lor le place ce se întâmplă acum în România, atunci e treaba lor. Mie mi se pare o prostie şi cum se joacă acum începând din sferturi. Păi, cum să nu joci tu tur – retur sferturile şi semifinalele Cupei României?!

Pe timpul lui Mircea Sandu şi al meu nu se juca în acest fel! Vedeaţi voi pe atunci în Cupa României ca Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova, dar şi alte echipe să joace cu rezervele? Niciodată!”, a declarat Dragomir, pentru ProSport.

Andrei Vochin, opinie dură despre nivelul fotbalului românesc

„Era un meci care s-ar fi dus spre prelungiri, dar parcă Oţelul a avut dorinţă mai mare faţă de U Cluj pentru a se califica. E o performanţă uluitoare pentru Oţelul şi pentru Corvinul.

În acelaşi timp nu pot să nu analizez că nivelul fotbalului românesc este de asemenea natură încât o echipă de Liga 2 şi o echipă de play-out să ocupe, prin merite proprii, locul de Europa League.

Nivelul este unul destul de jos din păcate. Poţi face o surpriză câteodată, poţi beneficia de un context favorabil, dar mai ales în acest nou format al Cupei, echipele cu pretenţii nu aveau voie să rateze măcar semifinalele.

Se pare că valoarea echipelor noastre care au aspiraţii e cam umflată”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomircupa romanieicorvinul hunedoaraotelul galati 

viewscnt
Articole similare