Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După cele două goluri cu Chiajna, Ţucudean a ieşit la declaraţii: "Când eşti bun, echipele te caută"

După cele două goluri cu Chiajna, Ţucudean a ieşit la declaraţii: "Când eşti bun, echipele te caută"

Fotbal intern

Comentarii

George Ţucudean a marcat două goluri în victoria Viitorului, scor 3-0, cu Chiajna, şi l-a egalat pe Harlem Gnohere în fruntea clasamentului golgheterilor din Liga I. În urma evoluţiilor din ultima perioadă, atacantul lui Gheorghe Hagi a intrat şi în atenţia liderului CFR Cluj.

"Mă bucur foarte mult că am marcat, mă bucur că nu a jucat Batin de la început, pentru că era mai mare pericolul cu el acolo în teren. Eu îmi fac treaba în continuare, îmi ajut echipa cât pot şi sper să continuăm această serie cu o nouă victorie în meciul următor. Jucăm bine şi cred că dacă eram mai atenţi în alte partide aveam chiar mult mai multe puncte în clasament.

Este adevărat că atunci când eşti bun, echipe se interesează de tine. Însă, eu sunt aici la Viitorul, dar dacă voi avea oferte, le voi analiza şi voi lua o decizie. Dacă va veni ceva bun pentru club, mă gândesc că nu va fi o problemă şi voi fi lăsat să plec" , a declarat George Ţucudean.

"De acum încolo, trebuie să fim foarte atenţi în meciurile următoare. Fiecare punct va conta enorm, iar acum, măcar etapa aceasta, respirăm aerul din play-off. Cred că am pierdut nemeritat la Craiova, dar nu mai contează acum. Noi trebuie să arătăm la fel în fiecare meci, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare" , a spus Eric de Oliveira.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1tucudeaneric de oliveiragnohereviitorul 

viewscnt
Articole similare