Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dybala pleacă de la Juventus! Anunţul a fost făcut în urmă cu scurt timp de Mino Raiola!

Dybala pleacă de la Juventus! Anunţul a fost făcut în urmă cu scurt timp de Mino Raiola!
Comentarii

Aventura lui Paulo Dybala la Juventus s-ar putea încheia prematur. Anunţul a fost făcut de celebrul impresar italian Mino Raiola! Acesta crede că starul argentinian va fi transferat în cel mai scurt timp de cluburi ca Real Madrid, Barcelona sau Manchester United.

„Cred că, până la urmă, Dybala va pleca de la Juve. Dar trebuie să meargă la o echipă cu un proiect deja format, pentru că e încă prea tânăr pentru a fi lider într-o echipă aflată la început de drum. Îl văd bine la Barcelona, la Real Madrid, la Manchester, atât la United, cât şi la City, dar doar într-un proiect important”, a spus Raiola.
 
În momentul de faţă, Paulo Dybala este impresariat de fratele său, Gustavo. În urmă cu puţin timp, fotbalistul l-a concediat pe fostul său impresar Pier Paolo Triulzi, cel care i-a facilitat transferul la Juventus.
 
Fostul coechipier al argentinianului, Dani Alves, i-a recomandat atacantului să o părăsească pe Juventus şi să meargă la Barcelona. Ce-i drept, până în iarnă nu se mai poate întâmpla nimic, întrucât perioada de transferuri s-a încheiat. 
 
2022 este anul în care se va încheia contractul actual al lui Paulo Dybala cu Juventus.
 
Îl vom vedea pe Paulo Dybala în super-meciul transmis de Dolce Sport 1, Barcelona - Juventus, programat marţi seara, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: paolo dybalajuventusbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare