Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa naţională a României a ajuns la Madrid, pentru amicalul cu Columbia. Un fotbalist a lipsit din antrenamentul lui Edi Iordănescu

Echipa naţională a României a ajuns la Madrid, pentru amicalul cu Columbia. Un fotbalist a lipsit din antrenamentul lui Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României a ajuns duminică seara la Madrid, acolo unde va disputa marţi un meci amical în compania reprezentativei Columbiei.

Duminică dimineaţa, jucătorii echipei naţionale au efectuat ultimul antrenament în cantonamentul de la Mogoşoaia. După amiază, echipa naţională s-a îmbarcat în charterul Carpatair care a dus-o la Madrid, unde a aterizat în această seară, după un zbor de aproximativ patru ore.

Meciul cu echipa Columbiei se dispută la Madrid, marţi, 26 martie, pe arena echipei Atletico, Civitas Metropolitano.

În această dimineaţă, tricolorii au efectuat ultima şedinţă de pregătire în cantonamentul de la Mogoşoaia, înainte de a pleca la Madrid.

De pe teren a lipsit Florin Tănase, după ce la antrenamentul de sâmbătă a acuzat probleme musculare. Tricolorul a efectuat duminică un RMN care a arătat că nu a suferit o leziune musculară şi va face deplasarea pentru meciul cu Columbia de marţi, 26 martie, 21:30. 

 

Afla mai multe despre: romania columbiaechipa nationala spania 

viewscnt
Articole similare