Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu critică introducerea cartonaşului albastru: ”O inepţie! Unii se plictisesc în birouri”

Edi Iordănescu critică introducerea cartonaşului albastru: ”O inepţie! Unii se plictisesc în birouri”

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu, nu este de acord cu introducerea cartonaşului albastru în arsenalul arbitrilor.

Consiliul Asociaţiei Internaţionale de Fotbal (IFAB) s-a inspirat din rugby şi pregăteşte introducerea unui cartonaş albastru.

Acesta va aduce jucătorului o eliminare temporară de 10 minute, în cazul în care acesta aplica faulturi tactice, întrerupe contraatacurile adversarilor sau protestează vehement la arbitri.

  • Două cartonaşe albastre vor aduce automat cartonaşul roşu. De asemenea, un cartonaş galben + un cartonaş albastru va avea acelaşi efect.
  • Dacă portarul primeşte cartonaş albastru, antrenorii au două variante: 1. introducerea portarului de rezervă în locul unui jucător de câmp - schimbare definitivă. Apoi, când revine portarul principal, efectuarea unei noi schimbări pentru a scoate portarul de rezervă; 2. introducerea unui jucător de câmp între buturi, timp de 10 minute.

Edi Iordănescu se opune introducerii cartonaşului albastru

Edi Iordănescu consideră că noul cartonaş nu va face decât să fragmenteze tot mai mult jocul şi să producă tot mai multă rumoare, în înţelegere, respectarea şi aplicarea regulamentului.

Selecţionerul este de părere că nu ar trebui să existe un asemenea cartonaş, deoarece ar face mai mult rău fotbalului.

Cartonaşul albastru = o inepţie !! Unii se plictisesc în birouri !! În ritmul ăsta, curând se va sta cu manual de utilizare pe bancă, să confrunţi regulamentul live !! #freefootball”, a scris Edi Iordănescu, pe contul personal de Facebook.

  • Tot mai mulţi antrenori din fotbalul mare, în frunte cu italianul Carlo Ancelotti, sunt sceptici în privinţa introducerii cartonaşului albastru la nivel înalt.

Afla mai multe despre: cartonas albastruedi iordanescuancelotti 

viewscnt
Articole similare