Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu îl va întâlni pe Carlo Ancelotti înainte de România - Columbia: "E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă"

Edi Iordănescu îl va întâlni pe Carlo Ancelotti înainte de România - Columbia: "E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu şi-a aranjat o întâlnire cu unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului, actualul manager al celor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti.

Selecţionerul echipei naţionale a României a vorbit despre întâlnirea pe care o va avea cu tehnicianul celor de la Real Madrid, înainte de partida României împotriva Columbiei, programată marţi, de la ora 21:30. Meciul se va disputa pe stadionul celor de la Atletico Madrid, Wanda Metropolitano. La meciul de marţi seară sunt aşteptaţi peste 12.000 de spectatori români, veniţi să susţină echipa naţională în campania de pregătire pentru EURO 2024. "Tricolorii" s-au pregătit la baza celor de la Real Madrid, pentru partida de marţi seară.

România va mai disputa două partide amicale în luna iunie, cu câteva zile înainte de startul turneului final din Germania. "Tricolorii" vor întâlni Bulgaria şi Liechtenstein, la începutul lunii iunie.

Edward Iordănescu va avea parte de o întâlnire cu un om pe care tatăl său, Anghel Iordănescu, îl apreciază enorm, multiplul câştigător de UEFA Champions League, Carlo Ancelotti.

Edi Iordănescu: "Şi tatăl meu este aici şi vrea să se întâlnească cu el"

"Mister Ancelotti e un om fabulos şi mereu a avut deschidere pentru noi. Cu siguranţă că o să ne întâlnim, pentru că am stabilit deja această întâlnire. Trebuia să fie azi, dar el a fost plecat prin Italia şi probabil că mâine, în timpul foarte scurt pe care şi eu îl am la dispoziţie, ne vom vedea. Şi tatăl meu e aici şi vrea să se întâlnească cu el.", a declarat Edi Iordănescu, conform AS.ro

Naţionala lui Edi Iordănescu are şansa să încheie o serie importantă a naţionalei Columbiei, în cazul în care "tricolorii" se vor impune la meciul de pe Wanda Metropolitano. Echipa naţională a Columbiei este neînvinsă de 20 de partide, inclusiv în partidele amicale şi vrea să-şi extindă seria de invincibilitate cu un rezultat pozitiv în faţa României. Selecţionata lui Edward Iordănescu este neînvinsă de 12 partide, dintre care zece partide disputate în preliminariile pentru EURO 2024.

Afla mai multe despre: edi iordanescucarlo ancelottianghel iordanescuromaniacolumbiaromania columbia 

viewscnt
Articole similare