Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu a vorbit despre viitorul său: ”Mi-am propus să fiu extrem de echilibrat” Vrea să antreneze în străinătate

Edward Iordănescu a vorbit despre viitorul său: ”Mi-am propus să fiu extrem de echilibrat” Vrea să antreneze în străinătate

Fotbal

Comentarii

Edward Iordănescu a intrat în direct în cadrul emisiunii Look Sport LIVE, acolo unde era invitată în studio, sora sa, Maria.

Fostul antrenor de la Gaz Metan Mediaş a avut un dialog extrem de interesant cu sora sa în direct, în cadrul emisiunii moderate de Geanina Iacob.

Ulterior, Edward Iordănescu, unul dintre cei mai buni antrenori ai generaţiei sale, a vorbit şi despre viitorul său profesional, după despărţirea de Gaz Metan Mediaş:

”Dacă aş avea răspunsul la întrebarea asta (n.r unde va antrena), credeţi-mă că v-aş spune, dar nu ştiu. Ce mi-am propus este să mă odihnesc şi eu în continuare încă o lună, o lună şi un pic, alături de familie, să mă bucur de timpul ăsta liber, să mă mai îmbunătăţesc profesional.

Când vor fi posibilităţi şi oferte, interes pentru mine, mi-am propus să fiu extrem de echilibrat, să le analizez din toate unghiurile şi ce voi considera că poate să fie constructiv şi pozitiv până la urmă pentru mine, profesional, acolo o să spun da. Dacă va fi în România, va fi în România, dacă va fi în plan extren, va fi în plan extern. Recunosc că mi-aş dori mai mult în străinătate” a mărturisit Edward Iordănescu pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare