Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Egalul cu Voluntari nu-l sperie pe Charalambous. ”Am avut o zi proastă”. Ce a spus antrenorul FCSB-ului despre accidentarea lui Coman

Egalul cu Voluntari nu-l sperie pe Charalambous. ”Am avut o zi proastă”. Ce a spus antrenorul FCSB-ului despre accidentarea lui Coman

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous a tras concluziile, la finalul primului meci în care FCSB n-a reuşit să marcheze niciun gol. Cipriotul a recunoscut că echipa sa nu a jucat la fel de bine ca în etapele trecute, dar este sigur că lucrurile se vor îndrepta.

Elias Charalambous este liniştit. ”Nu este capătul lumii”

”Nu am făcut lucrurile cum trebuia să le facem. Nu am evoluat la nivel maxim. Sigur, avem lucruri de îmbunătăţit. Nu mi-a plăcut felul în care am jucat azi. Nu am avut posesie, nu am ţinut de minge. Trebuie să găsim rapid motivul. Nu voi căuta scuze. Nu este sfârşitul lumii, am avut o zi proastă. Am avut ocazia de a marca, dar din păcate nu am reuşit. Este un rezultat prost, dar trebuie să continuăm să muncim.

(n.r. despre accidentarea lui Coman) Este prea devreme să ne dăm seama. Doctorii îl vor vedea mâine.

(n.r. despre schimbarea lui Rotariu) Am decis să îi scoatem pe Lixandru şi Rotariu pentru că nu am jucat atât de bine în prima repriză. Nu doar el, noi ca echipă nu am jucat atât de bine. Nu trebuie să vorbim doar despre un anumit jucător. Este clar că trebuie să ne îmunătăţim jocul. Nu poţi fi mereu la nivel maxim.

(n.r despre faza la care FCSB a cerut penalty) Nu o să vorbesc de penalty. Nu am văzut faza, dar cei care au văzut-o mi-au spus că a fost henţ”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului cu Voluntari.

În următoarea etapă, FCSB se va deplasa la Ploieşti, pentru meciul cu Petrolul. Meciul esste programat pe 28 octombrie, de la 20:30 şi va fi transmis în direct de Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: fcsbcharalambousvoluntaricsb 

viewscnt
Articole similare