Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen 5-1. Umilinţă totală pentru bavarezi în Bundesliga. Primul eşec a venit cu ”stil”

Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen 5-1. Umilinţă totală pentru bavarezi în Bundesliga. Primul eşec a venit cu ”stil”

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a suferit un eşec greu de digerat în Bundesliga. A fost umilită de Eintracht Frankfurt, care a dat gol după gol după gol în poarta lui Neuer.

Bayern, de nerecunoscut în meciul cu Eintracht

Eintracht Frankfurt a câştigat de o manieră categorică duelul cu Bayern Munchen, scor 5-1, în etapa a 14-a din Bundesliga.

Gazdele au dat trei goluri în 36 de minute şi cinci, în 60. Marmoush (12), Dina Ebimbe (31) şi Larsson (36) făceau ca tabela să arate un neverosimil 3-0 pentru Frankfurt.

Tot ce a reuşit Bayern a fost să dea golul de onoare, prin Kimmich, în minutul 44, o palidă consolare, înainte de pauză.

În repriza a doua, tot gazdele au făcut legea şi au mai marcat de două ori. Acelaşi Dina Ebimbe (50) şi Knauff au dus scorul la 5-1, care a rămas până la final.

Campioana Germaniei nu-şi poate explica primul eşecul suferit în acest sezon în campionat

Este o ruşine istorică pentru Bayern Munchen, care era neînvinsă în campionat şi venea şi după două zece zile de pauză, întrucât meciul din etapa trecută, cel cu Union Berlin, a fost amânat din cauza ninsorilor.

Este prima dată după patru ani când Bayern încasează cinci goluri în Bundesliga. Culmea este că ultima echipă care reuşise această performanţă fusese tot Eintracht, în noiembrie 2019.

În urma acestui rezultat, Bayern ocupă locul 2 în Bundesliga, cu 32 de puncte, în timp ce Frankfurt urcă pe locul 7, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: bayern munchenbudensligaeintracht frankfurt 

viewscnt
Articole similare