Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu din Cupa Greciei i-a trezit amintiri neplăcute lui "Il Luce": "Toată lumea credea atunci că s-a terminat" | EXCLUSIV

Eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu din Cupa Greciei i-a trezit amintiri neplăcute lui "Il Luce": "Toată lumea credea atunci că s-a terminat" | EXCLUSIV
Comentarii

Mircea Lucescu a fost prezent la meciul pierdut dramatic, la loviturile de departajare, de PAOK în faţa lui Panathinaikos, în semifinalele Cupei Greciei.

"Se întâmplă asemenea lucruri în fotbal, ar fi putut încheia meciul de cel puţin patru sau cinci ori. A avut ghinion cu incidentul atât de grav care nu justifica prelungirea meciului atât de mult. Au fost patru minute cronometrate şi, până la urmă, s-au dus chiar la 9-10 minute, ceea ce e foarte mult.

Au avut mult şansă cei de la Panathinaikos, care oricum s-au bucurat ca şi cum ar fi câştigat campionatul. A fost dificil din tribună. Am avut în cariera mea multe situaţii asemănătoare. Îmi aduc aminte de o finală din Cupa Ucrainei, cu Dinamo Kiev, eu eram la Şahtior, conduceam cu 3-1 la loviturile de departajare, iar toată lumea credea că s-a terminat. Apoi au ratat trei jucători de la noi şi am pierdut.

Nu e deloc uşor. Momentul acela cu loviturile de la 11 metri e foarte dificil, îţi trec o mulţime de lucruri prin minte. Mai ales la ultimul executant, am văzut că era atât de nesigur... Mi-am dat seama că nu ştie să tragă, a tras foarte prost" , a declarat Mircea Lucescu pentru Orange Sport.

PAOK, eliminată dramatic din Cupa Greciei

PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu, a ratat, miercuri, calificarea în finala Cupei Greciei, fiind eliminată în semifinale de Panathinaikos, la lovituri de departajare.

În tur, la 14 februariie, scorul a fost 1-0 pentru Panathinaikos.

Miercuri seară, în returul de pe terenul lui Panathinaikos, scorul a fost 2-1 pentru PAOK după prelungiri, astfel că s-a trecut la lovituri de departajare. La 11 metri, scorul a fost 6-5 pentru Panathinaikos, care s-a calificat în finală.

În ultimul act al competiţiei, Panathinaikos va întâlni câştigătoarea semifinalei dintre Panetolikos şi Aris, scor 1-0 pentru Aris în tur. Returul va avea loc la 6 martie.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare