Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era puţin deranjat" şi a plecat de la Rapid! Dezvăluiri despre despărţirea vedetei lui Cristiano Bergodi: "A făcut o alegere bună"

"Era puţin deranjat" şi a plecat de la Rapid! Dezvăluiri despre despărţirea vedetei lui Cristiano Bergodi: "A făcut o alegere bună"

Rapid

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi rapidişti din acest secol, Ovidiu Herea, a oferit informaţii despre transferul în străinătate făcut de Rapid Bucureşti, în această perioadă. De asemenea, fostul fotbalist consideră că la clubul său de suflet s-ar mai putea face un transfer, în ofensivă.

Rapid Bucureşti l-a lăsat să plece pe fotbalistul important care "era puţin deranjat"

Rapid Bucureşti a încasat 1.5 milioane de dolari pentru transferul lui Marko Dugandzic, în Arabia Saudită. Golgheterul din sezonul trecut a fost prezentat oficial la Al-Tai, iar mutarea se pare că a fost grăbită de felul în care fotbalistul începuse să se simtă în Giuleşti. 

În vârf de formă, pentru Marko Dugandzic au sosit şi alte oferte, chiar înainte de începutul sezonului, dar Rapid Bucureşti s-a opus, ceea ce a generat nemulţumirea croatului. 

Informaţia a fost oferită de Ovidiu Herea, care consideră că Dan Şucu, Daniel Niculae şi Cristiano Bergodi au procedat corect, în cele din urmă. 

"Din ce ştiu eu erau discuţii, au fost discuţii şi înainte pentru o posibilă plecare, înainte să înceapă campionatul. Chiar era puţin deranjat că n-a fost lăsat să plece, din ce am înţeles, că erau oferte bune. Când eşti pe val şi vin oferte bune pentru tine te gândeşti aşa...", a declarat Ovidiu Herea, pentru Orange Sport. 

Ovidiu Herea consideră că Rapid poate transfera încă un atacant

Sosirea lui Albion Rrahmani, marcator a patru goluri în două meciuri, şi varianta Alexandru Stan, un tânăr de 17 ani monitorizat de echipe din Franţa, au dus la cadrul ideal al plecării lui Marko Dugandzic. 

"Până la urmă cred că Rapid a făcut o alegere bună lăsându-l să plece. Pentru un jucător de 30 de ani, în ultimul an de contract, e o sumă foarte bună, mai ales că Rrahmani a demonstrat că e un jucător bun. Şi acel copil (n.r. - Alexandru Stan) e bun, dar ai nevoie de o rezervă, de un jucător care să fie certitudine. Cu banii încasaţi din transfer cu siguranţă vor plăti să aducă un jucător. Poţi aduce un jucător bun, liber, căruia să-i dai un contract mai mare. 

Rrahmani e mai mult pe stilul Giuleştiului, care e mobil, intră în combinaţii, are execuţii", a mai spus Ovidiu Herea.  

  • 48 de meciuri, 28 de goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Marko Dugandzic la Rapid Bucureşti

Afla mai multe despre: marko dugandzictransferuri rapidmarko dugandzic al taiovidiu herea 

viewscnt
Articole similare