Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este jucătorul cel mai subevaluat care există”. Thierry Henry, numai la superlativ despre colegul lui Horaţiu Moldovan

”Este jucătorul cel mai subevaluat care există”. Thierry Henry, numai la superlativ despre colegul lui Horaţiu Moldovan
Comentarii

Thierry Henry (46 de ani) a vorbit la superlativ despre unul dintre cei mai buni jucători din lume, Antoine Griezmann (32 de ani).

Henry, cuvinte la superlativ despre vedeta naţionalei Franţei

Thierry Henry, în prezent selecţioner al naţionalei de tineret a Franţei, are misiunea de a forma echipa ”Cocoşului galic” pentru Jocurile Olimpice din vară de la Paris.

Dar naţionala olimpică a Franţei întâmpină rezistenţă din partea celor de la Real Madrid şi Atletico Madrid, care ar putea să nu-şi lase jucătorii să meargă la Paris.

Thierry Henry a comentat această situaţie şi a avut cuvinte de laudă pentru Antoine Griezmann, fotbalist pe care ar fi vrut să conteze la Olimpiadă.

"Kylian este despre viitor. Şi este cu atât mai bine, pentru că este vorba despre Franţa, reprezintă fotbalul nostru şi trebuie să avem un jucător care să ne reprezinte peste tot. 

Kylian este extraordinar, este o nebunie! Dar nu trebuie să uităm de Griezmann, care este un talent. Este, de departe, jucătorul cel mai subevaluat care există. 

Priviţi pasele şi golurile sale. Spuneţi-mi cine, în istorie, a putut să joace atât de bine pe patru poziţii ofensive, ca el? Nu sunt mulţi. Grizou face parte dintre ei", a declarat Thierry Henry. 

În vârstă de 32 de ani, Antoine Griezmann a adunat 127 de meciuri şi 44 de goluri la naţionala Franţei, alături de care este campion mondial (2018) şi vicecampion european (2016).

Recent, el deţinea recordul de longevitatea. Avea 84 de meciuri la rând jucate în tricoul ”Cocoşului galic”, serie întreruptă acum din cauza unei accidentări pe care a suferit-o fix înaintea amicalelor de la finalul acestei luni.

Afla mai multe despre: antoine griezmannthierry henryfranta 

viewscnt
Articole similare