Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu am venit aici pentru shopping!" Reacţia fabuloasă a tenismenei care a eliminat-o pe Simona Halep la Stuttgart

"Eu am venit aici pentru shopping!" Reacţia fabuloasă a tenismenei care a eliminat-o pe Simona Halep la Stuttgart

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-1, de jucătoarea americană Coco Vandeweghe, locul 16 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Jucătoarea din America nu se aştepta să ajungăm în careul de aşi al turneului de la Stuttgart. O declaraţie făcută de aceasta arată cât de mare este surpriza pe care a produs-o.

"Chiar nu îmi place zgura - e suprafaţa pe care joc cel mai slab. Nu mi-a plăcut niciodată... Sunt pentru a doua oară în Germania, dar nu am venit aici pentru zgură. Eu am venit aici pentru shopping!", a spus cu nonşalanţă Coco Vandeweghe.

Meci aspru făcut de Vandeweghe, vineri, la Porsche Arena din Stuttgart. Americanca a servit violent, cu mingi ce au atins şi depăşit viteza de 190 de kilometri pe oră, a returnat de multe ori la fel de puternic, a jucat la risc, cu unghiuri ample, şi nu a ezitat să avanseze către fileu. Halep a răspuns cu precauţie, cu multă mişcare pentru a ajunge la mingile proiectate spre laturile terenului şi cu intenţia de a nu-i pemite rivalei să se desprindă. Din nefericire, liderul WTA a încercat puţine soluţii alternative, fiind copleşită de forţa şi preciza loviturilor jucătoarei americane.

Jucătoarea română va evolua la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid, din 7-12 mai, competiţie la care este deţinătoarea trofeului.

Afla mai multe despre: tenis femininsimona halepwta,  

viewscnt
Articole similare