Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alex Chipciu răspunde după ironiile lansate de Gigi Becali: "Mi-e şi ruşine să vorbesc cu el. Nu vreau să intru într-o caterincă din asta"

EXCLUSIV | Alex Chipciu răspunde după ironiile lansate de Gigi Becali: "Mi-e şi ruşine să vorbesc cu el. Nu vreau să intru într-o caterincă din asta"

Superliga

Comentarii

Alexandru Chipciu a comentat ironiile lui Gigi Becali venite imediat după ce fostul fotbalist al FCSB a semnat cu CFR Cluj.

  • "Îmi place viaţa la Cluj. Oamenii sunt liniştiţi, îmi fac programul meu, mă duc la antrenament, stau cât vreau la sală, mă duc acasă... e linişte, mai aproape de ce vezi în străinătate, ca şi linişte, cum se privesc lucrurile"- Alex Chipciu.  

Alex Chipciu nu a dorit să-l atace pe Gigi Becali şi a oferit un răspuns cumpătat, deşi finanţatorul FCSB l-a ironizat, după ce a semnat cu CFR Cluj, la începutul acestui an: "Am văzut acum că şi domnul Becali a spus ceva despre mine, văzusem prin ziar. Mi-e greu să vorbesc... Adică mi-e greu. Mi-e şi rusine să vorbesc cu domnul Becali să facem caterincă, adică la modul <<Ce faci, bre, nea Gigi? ce mai faci? ce ai mai făcut?>> Nu, văd lucrurile altfel, e fostul meu patron. Clar că ţine la noi, pentru că vorbeşte, dacă nu te interesează şi nu mai ţii nu mai vorbeşti de acea persoană, e clar, şi aşa văd lucrurile. Nici nu vreau să intru într-o caterincă din asta. Am un respect pentru oamenii care sunt mult mai în vârstă decât mine şi ce a mai zis nea Gigi, păi stai că am zis şi eu nu ştiu ce. 

Chiar dacă domnului Becali îi place mult la televizor şi îi place să vorbească, mă abţin să îi răspund, pentru că am jucat la Craiova şi, după meci, am spus ceva de Steaua, fără să înţep pe nimeni, nu am nicio răutate. Eu nu am nicio răutate faţă de nimeni de la Steaua, nu m-am dus ls CFR ca să îi fac în ciudă cuiva de la Steaua sau să demonstrez că a zis domnul Becali ceva şi eu îi demonstrez ce am făcut. Eu îmi văd doar de drumul meu, mă antrenez cât pot de bine şi să mă autodepăşesc eu ca şi jucător, dar, în rest, nu joc pentru oameni", a declarat Alex Chipciu pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: alex chipciugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare