Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atacantul de Champions League dorit de Gigi Becali, probleme în drumul spre FCSB? Anunţul lui MM: "S-a supărat pe mine!"

EXCLUSIV | Atacantul de Champions League dorit de Gigi Becali, probleme în drumul spre FCSB? Anunţul lui MM: "S-a supărat pe mine!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este un patron motivat după triumful echipei sale din Superliga. FCSB este campioana României şi îşi va începe campania europeană din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Drumul până în grupele celei mai prestigioase competiţii intercluburi din Europa este unul lung pentru noua campioană a României. FCSB va avea de parcurs trei tururi preliminare şi un play-off, pentru a se califica pentru prima oară în zece ani în grupele din Champions League.

Gigi Becali şi-a început din timp pregătirile pentru noul sezon, în care vrea să repete performanţa din acest an, cât şi o calificare în grupele unei competiţii europene.Rafa Mujica, atacantul spaniol al formaţiei din prima ligă portugheză, Arouca, este un nume pe care patronul de la FCSB ar vrea să-l vadă în "roş-albastru".

Golgheterul echipei şi totodată, al treilea marcator al campionatului portughez, în spatele unor nume grele precum Simon Banza şi Viktor Gyokeres. 20 de goluri a înscris atacantul dorit de FCSB şi Real Betis, în prima ligă portugheză.

MM Stoica: "Gigi s-a supărat pe mine"

MM Stoica a intervenit şi a clarificat stadiul transferului atacantului iberic la FCSB, în această vară. Oficialul celor de la FCSB a menţionat faptul că formaţia "roş-albastră" ar trebui să se reorienteze către o variantă mai realistă, iar al treilea golgheter al Portugaliei iese din posibilităţile clubului.

"I l-a propus cineva lui Gigi, mi-a zis de el, chiar am avut o discuţie. Nu avea ce să caute, nu vine ălă în România. Gigi s-a supărat pe mine, i-am spus, ştiu numele, dar stai să văd. Ăsta e, dar nu are cum să vină la noi când e al treilea golgheter al Portugaliei. Gigi chiar s-a enervat şi i-am zis, nu te enerva aiurea, nu poate să vină la noi şi nu o să vină niciodată al treilea golghter al Portugaliei în România.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Center.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimm stoicarafa mujicauefa champions league 

viewscnt
Articole similare