Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce surpriză le pregăteşte Contra jucătorilor. Naţionala României, discuţii pentru încă un amical cu o echipă calificată la Mondialul din Rusia

EXCLUSIV | Ce surpriză le pregăteşte Contra jucătorilor. Naţionala României, discuţii pentru încă un amical cu o echipă calificată la Mondialul din Rusia

Fotbal intern

Comentarii

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor va avea loc la 24 ianuarie, însă, până să-şi afle adversarele, naţionala României şi-a stabilit deja o partidă amicală.

Naţionala pregătită de Cosmin Contra va disputa la 27 martie, la Craiova, un meci de pregătire împotriva Suediei, echipă calificată la Campionatul Mondial din vara acestui an. Selecţionerul mai vrea, însă, un amical, care va avea loc cu doar câteva zile înaintea meciului de la Craiova, iar acum oficialii FRF caută un adversar pentru naţionala României.

În cazul în care nu vor da peste Israel, Bulgaria sau Estonia în grupele Ligii Naţionilor, "tricolorii" vor disputa o partidă amicală, în deplasare, cu una dintre cele trei naţionale.

Dacă va pica această variantă şi nu se va stabili un meci de pregătire cu Israel, Bulgaria sau Estonia, federalii au şi un plan de rezervă.

Astfel, naţionala României ar putea disputa o partidă pe un teren neutru, cu una dintre următoarele naţionale, toate calificate la Campionatul Mondial din Rusia: Senegal, Iran sau Columbia.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaliga natiunilorbulgariaisraelestonia 

viewscnt
Articole similare