Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine nu l-a mai vrut la naţională? Costel Pantilimon şi Florin Andone vorbesc laudativ la adresa lui Daum

EXCLUSIV | Cine nu l-a mai vrut la naţională? Costel Pantilimon şi Florin Andone vorbesc laudativ la adresa lui Daum

Fotbal

Comentarii

Jucătorii de naţională sunt alături de Daum. Cine nu l-a mai vrut? Costel Pantilimon şi Florin Andone au vorbit la superlativ despre Daum la sfârşitul meciul pierdut de Deportivo la Coruna în faţa lui Real Betis, scor 2-1.

Costel Pantilimon este de părere că Daum a adus multe lucruri bune în anturajul echipei naţionale doar că nu l-au ajutat rezultatele.

”S-a facut un adevarat tam tam pe această chestie. Am văzut foarte multă lume care discuta şi pro şi contra. Nu ştiu, eu unul am un mare respect pentru acest om. Am mai zis-o, cred că a adus lucruri foarte bune în anturajul echipei naţionale. Din nefericire, nu l-au ajutat rezultatele şi asta a fost un pas înapoi pentru noi. Dar cum am mai zis, îl respect pe acest om, îl respect ca antrenor, ca om, îi respect stafful, pentru că au fost nişte oameni care din prima până în ultima zi au fost profi, s-au comportat foarte profesionişt cu noi, au fost într-adevar oamenii care au arătat respect  şi pot să zic că o să păstrez legătura cu ei şi în momentul de faţă le urez multă baftă în viitor”, a declarat Costel Pantilimon despre Daum la Telekom Sport.

”Am citit şi eu în presă, am văzut pe site oficial al naţionalei că s-a intrerupt legătura între Christoph şi naţională. Îmi pare rău, îi urez numai noroc în viitor şi sper să aibă parte de mai mult noroc la alte echipe”, a spus Florin Andone.

Atacantul lui Deportivo regretă că echipa nu l-a putut ajuta pe Daum să rămână la naţională. 

”Eu cred că a schimbat foarte multe în bine, nu s-a transmis în rezultate. Câteodata ai şi noroc şi rezultatele te ajută, câteodată nu. A avut şi ghinion, dar asta este fotbalul, nu ştie de altceva decât de puncte, de date importante la final. Din păcate nu am reuşit ceea ce voiam de la început şi ne pare rău pentru că nu am putut să îl ajutăm să fie alături de noi în continuare”, a mai adăugat atacantul celor de la Deportivo. 

Costel Pantilimon şi Florin Andone au câte 10 convocări la naţională sub conducerea lui Daum.

Afla mai multe despre: costel pantilimonflorin andonedaum,  

viewscnt
Articole similare